اصل پنجم و ششم از اصولی برای افزایش طول عمر
اصل پنجم ( ۵ ) : از
بیشتر مواد قندی مضر هستند : از
دست کم صد دلیل خوب برای اجتناب از خوردن مواد قندی فرآوری شده وجود دارد .
یکی از آنها این است که قند باعث چاقی ، پوسیدگی دندان ، دیابت ، دمدمی مزاج بودن ،
التهاب مفاصل ، ضعف بینایی ، بیماری قلبی ، افسردگی ، و خلق وخوی نامتعادل ، آرتروز ،
سنگ کلیه ، می شود.
مصرف مواد قندی همچنین موجبات ابتلا به سرطان سینه تخمدان ، پروستات و مقعد را فراهم می کند .
علاوه بر اینها ، عملکرد دستگاه ایمنی را مختل می کند و باعث می شود انسان در برابر سرماخوردگی آسیب پذیر شود.
اگر مجبورید از مواد قندی استفاده کنید ، از طبیعی ترین شکل آن استفاده کنید .
به عنوان مثال ، از شیرینی میوه ها ذت ببرید و نوشیدنی ها و دسرهایتان را با عسل شیرین کنید .از خوردن قندهای فرآوری شده در نوشابه ، کیک ، شیرینی و سس گوجه فرنگی اجتناب کنید.
اصل ششم ( ۶ ) :
فرق چربی خوب و بد را بدانید :
همه ی چربی ها یکسان نیستند . بعضی چربیها به قدری خوب هستند که وجودشان برای حفظ سلامتی بسیار ضروری است.
بدن برای بازسازی بافت هایش و جذب ویتامین ها و مواد مغذی به چربی های خوب نباز دارد . این چربی ها که به چربی های ونو اشباغ نشده و پلی اشباع شده معروف هستند ، در دانه های خوراکی ، ماهی ، زیتون ، دانه ی کتان و پنیر سویا یافت می شوند .
از خوردن چربی های بد که هیچ ارزش غذایی ندارند و حتی ممکن است باعث بروز بیماری و سرطان شوند ، بپرهیزید.
این شامل چربی های اشباع شده و چربی های موجود در گوشت قرمز ، مواد لبنی ، غذاهای دریایی و غذاهای بسته بندی شده هم هست.
اصل پنجم و ششم از اصولی برای افزایش طول عمر مواد قندی مضر چربی خوب و بد