۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
مجله ایران دخت

درباره اکستنشن مژه بیشتر بدانید

اکستنشن مژه یکی از راهکار‌هایی است که امروزه مورد استقبال برخی از خانم‌ها قرار گرفته تا مشکل کم پشت بودن مژه‌های خود را حل کنند و مژه‌هایی بلند و حالت‌دار داشته باشند. این اکستنشن‌ها از مواد مصنوعی همچون موی سمور، ابریشم و یا حتی موی انسان ساخته می‌شوند.

داشتن مژه‌های بلند و پرپشت در طول تاریخ تا به امروز، یکی از شاخصه‌های اصلی زیبایی به حساب می‌آمده است و قدمتی ۳۰۰۰ ساله دارد! اکستنشن‌‌های مژه، الیاف‌های بسیار ظریفی هستند که با استفاده از چسب‌های مخصوص و نیمه دائمی، توسط تکنسین متخصص روی مژه‌های اصلی شما چسبانده می‌شوند. این الیاف در انواع و اقسام متفاوتی تولید می‌شوند و از نظر جنس، قیمت، اندازه و …  تنوع گسترده‌ای دارند.

اکستنشن مژه تاراهای ساخته شده از ترکیبات مصنوعی از جنس مو است که با اضافه شدن به لایه‌های مژه طبیعی فرم و مدل چشم‌ تغییر می‌دهد. این تارموهای مصنوعی باید رنگی نزدیک به رنگ مژه‌های هر فرد داشته باشد که طبیعی‌تر جلوه کنند.

 

تفاوت اکستنشن مژه با مژه مصنوعی

مژه‌های مصنوعی که استفاده می‌شود با یک نگاه ساده کاملا قابل تشخیص می‌باشد، اما هنگامی که شما اکستنشن برای مژه انجام می‌دهید، به سادگی مشخص نمی‌شود و با مژگان خودتان تفاوت زیادی ندارد. علاوه بر این نتیجه‌ای که شما با اکستنشن مشاهده می‌کنید به مراتب خیلی بالاتر و بهتر از مژه مصنوعی می‌باشد و همین طور مدت دوام اکستنشن پایدارتر است و مدت طولانی تری بر مژه‌های شما بدون تغییر باقی می‌ماند.

 

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت مژه دارد؟

درست است که اکستنشن و کاشت مژه هر دو به هدف افزایش ضخامت و حجم مژه‌ها انجام می‌شوند اما این دو روش با هم تفاوت‌هایی نیز دارند که به آن‌ها می‌پردازیم. در واقع می‌توان گفت اکستنشن مژه‌ها نوعی تقویت حجم مژه‌های طبیعی است اما در فرایند کاشت مژه ما شاهد تولد جدیدی در مژه‌های خود هستیم. از جمله مزایای اکستنشن مژه نسبت به کاشت آن امکان ریموو کردن مژه‌ها در صورت پشیمانی است که در کاشت مژه امکان آن وجود ندارد.

راهنمای انتخاب اکستنشن‌های مژه

اگر قصد اکستنشن کردن مژه‌های خود را دارید، خوب است بدانید انتخاب اکستنشن مناسب یکی از مهم‌ترین نکاتی است که باید به آن توجه داشت. همانطور که پیش‌تر هم اشاره شد، اکستنشن مژه از نظر جنس، طول، حجم و میزان فر انواع متفاوتی دارد و توجه به هرکدام از این ویژگی‌ها برای رسیدن به بهترین نتیجه ممکن ضروری است. بنابراین هنگام انتخاب اکستنشن این نکته را در نظر داشته باشید که اکستنشن نامناسب می‌تواند سلامت مژه و چشمان شما را به خطر بیندازد.

  • اکستنشن طبیعی

این اکستنشن معمولا از جنس موی راسو است و شباهت بسیاری به مژه‌های طبیعی شما دارد. بنابراین اگر می‌خواهید اکستنشن طبیعی داشته باشید، بهترین گزینه برای شما استفاده از اکستنشن‌های طبیعی است.

  • اکستنشن نیمه مصنوعی

اکستنشن‌های نیمه مصنوعی عموما از جنس ابریشم هستند و ظرافت خاصی دارند. این جنس اکستنشن می‌تواند انتخاب خوبی برای کاشت‌های نیمه پر و روسی باشند.

  • اکستنشن مصنوعی

اکستنشن‌های مصنوعی بیشتر از جنس پلی استر هستند و ضخامت بیشتری نسبت به انواع دیگر اکستنشن دارند. استفاده از این جنس اکستنشن، بیشتر برای مدل‌های کلاسیک کاشت کاربرد دارد. اکستنشن مصنوعی به خاطر ضخامت بالا و قطر زیاد خود، باعث می‌شود مژه‌ها بسیار پر و مشکی به نظر برسند.

 

اندازه اکستنشن

اکستنشن‌ها از نظر طول و اندازه نیز تنوع بسیار بالایی دارند و در بازه ۵ میلیمتر تا ۱۸ میلیمتر موجود هستند. اما دقت داشته باشید که اندازه اکستنشن باید با اندازه چشم و مژه شما هماهنگی داشته باشد. در غیر این صورت اکستنشن‌ها می‌توانند به مژه‌های طبیعی شما آسیب بزنند و زیبایی چهره‌تان را تحت تاثیر قرار دهند.

 

درباره اکستنشن مژه بیشتر بدانید
درباره اکستنشن مژه بیشتر بدانید
حجم اکستنشن

اکستنشن‌ها از نظر حجم، به صورت تکی و دسته‌ای موجود هستند. اکستنشن‌های تکی برای کاشت‌های ظریف و طبیعی کاربرد دارند و می‌توانند ظاهری جذاب را به چشمانتان هدیه دهند.

اکستنشن‌های دسته‌ای یا حجم دهنده از سال ۲۰۱۰ محبوبیت خود را به دست آوردند. اکستنشن‌های دسته‌ای بیشتر برای کاشت‌های هیبریدی و سه بعدی استفاده می‌شوند و می‌توانند حجم مژه‌های طبیعی را تا چندین برابر افزایش دهند.

رنگ اکستنشن

اکستنشن‌ها معمولا به رنگ مشکی هستند. اما امروزه اکستنشن‌ها با تنوع رنگی بسیار بالایی تولید می‌شوند و از آنها به عنوان آمبره اکستنشن استفاده می‌شود. استفاده از اکستنشن‌های رنگی در قسمت انتهایی مژه‌ها یکی از پرطرفدارترین موارد استفاده از اکستنشن‌های رنگی است.

 

انواع اکستنشن مژه

با توجه به پوشش و حالت مژه‌ها، مدل های مختلفی برای اکستنشن مژه وجود دارد. انواع اکستنشن مژه را به شرح زیر است:

والیوم

در روش والیوم بین هر دو مژه‌ی طبیعی دو الی سه مژه‌ی مصنوعی قرار می‌گیرد که در بین انواع روش‌های اکستنشن از حجم بیشتری برخوردار است.ضخامت مژه در این روش ۰٫۵ است که در افزایش حجم آن تاثیر زیادی دارد.

در هنگام اکستنشن  مژه از چسب مخصوص کاشت مژه استفاده میشود. دیده شده است که بعضی افراد نسبت به این چسب مژه حساسیت نشان داده اند پس بهتر است قبل از اکستنشن  از مژه کار خود بخواهید  یک یا چند مژه را کار کند و در صورت نداشتن حساسیت به چسب مژه کار را ادامه دهد.البته شایان ذکر که چسب های ضد حساسیت در مارک های مختلف موجود است.بعد از اکستنشن  مژه تا ۲۴ ساعت نباید چشمان خود را با آب بشورید تا زمان لازم برای سفت شدن چسب مژه فراهم شود.

ماندگاری اکستنشن مژه در روش والیوم حدودا دو هفته است و در صورتی که اکستنشن  مژه توسط مژه کار حرفه ای انجام شود و از مواد مرغوب استفاده شود میتواند از آن سه یا چهار هفته هم استفاده کرد.

 

درباره اکستنشن مژه بیشتر بدانید
اکستنشن والیوم
مگاوالیوم

مگاوالیوم نوعی اکستنشن مژه است که برای پرپشت کردن مژه‌ها با مژه مصنوعی‌ای  به ضخامت  ۰٫۳ و ۰٫۵ استفاده می‌شود.حجم‌دهی این نوع اکستنشن مژه بسیار مناسب برای مژه‌های کم پشت است.

اکستنشن مژه مگا والیوم یا چند بعدی دارای قطرهای مختلفی از ۰٫۰۳ تا ۰٫۰۷ می باشد و اکستنشن کار مژه آنها را با موچین و چسب کاشت مژه روی تارهای مژه فرد کار می گذارد. استفاده از این روش کاشت مژه از روش اکستنشن والیوم روسی طبیعی تر به نظر می رسد. هر چند که ضخامت و وزن آن نیز کمتر بوده و البته چشم ها را پرحجم تر نشان می دهد. میزان مژه استفاده شده متناسب با حجم مژه های طبیعی، چهره فرد و حالت چشمان او انتخاب می شود

بهتر است برای کاشت مژه مگا والیوم باید از یک اکستنشن کار حرفه ای کمک بگیرید تا بتوانید نتیجه دلخواه را در این زمینه تجربه کنید. چرا که کاشت مژه به این روش امری بسیار تخصصی است و نباید آن را به دست افراد بی تجربه و نابلد سپرد. در این میان اگر اکستنشن مژه مگاوالیوم را به یک اکستنشن کار مژه حرفه ای بسپارید

– وزن مژه های ابریشمی اضافه شده در بین دیگر مژه های طبیعی به درستی تقسیم می شود.
– مژه ها به صورت کاملا طبیعی کاشته می شوند.
– عمل جداسازی مژه ها به درستی صورت می گیرد.
– میان هر دو مژه تقارن و توازن وجود دارد.

 

درباره اکستنشن مژه بیشتر بدانید
اکستنشن مگاوالیوم

 

اسپایکی

اکستنشن اسپایکی روشی متفاوت‌تری نسبت به سایر روش‌هاست که در آن تارهای مژه مصنوعی به تک تک تارهای طبیعی وصل می‌شوند و مژه‌ها را پر رنگ‌تر جلوه می‌دهند.

در اکستنشن مژه اسپایکی ، قادر خواهید بود  با توجه به سلیقه خود طول و حجم مژه‌ها را تعیین کنید. درواقع اکستنشن مژه اسپایکی نوعی کاشت مژه ترکیبی محسوب می‌شود که آرایشگران بدون نیاز به فن سازی به حجیم کردن مژه‌های مشتریان خود می‌پردازند.

در این روش تارهای مژه در اندازه دلخواه به وسیله موچین یا پنس برداشته شده و پس از آغشته کردن آنها به چسب مژه در کنار مژه‌های طبیعی فرد چسبانده می‌شوند. برای آنکه این روش کاشت جلوه بیشتری را به چهره مشتریان دهد، اغلب در بین هر چند تار مژه، یک تار بلندتر از مژه‌های طبیعی مشتری یعنی در حدود ۲ میلی متر بلندتر، چسبانده می‌شود. از این رو این روش کاشت چشم‌ها را بسیار گیراتر به نمایش می‌گذارد.

برای کاشت مژه اسپایکی به پد چشم هیدروژل، چسب، نوار چسب، و موچین نیاز است. البته برخی از مژه کاران از پد چشم استفاده نمی‌کنند و تنها نوار چسب را برای پوشاندن مژه‌های پلک پایین به کار می‌روند. ناگفته نماند که استفاده از پد به مشتریان آسودگی خاطر می‌دهد و دیگر نگران کنده شدن مژه‌های خود توسط نوار چسب نخواهند بود.

در این روش کاشت، مژه کاران اغلب پلک بالای مشتری را توسط دو تکه نوار چسب به سمت بالا می‌کشند که تسلط کافی برای انجام مراحل کاشت مژه داشته باشند. در این روش بهتر است از موچینی استفاده شود که قابل استفاده برای کاشت مژه کلاسیک یا ۱ به ۱ (اتصال یک تار مژه مصنوعی به یک تار مژه طبیعی) و دیگر روش‌های کاشت باشد.

با توجه به آنکه در روش اکستنشن اسپایکی از طول‌های مختلفی از مژه مصنوعی برای حجیم کردن مژه‌ها استفاده می‌شود، اغلب آرایشگران روی خط مژه مشتریان، خط چشم بسیار ظریف و نازک می‌کشند که کمترین اشتباه را در حین کاشت مرتکب شوند و نتیجه نهایی بسیار تمیز در بیاید. به این ترتیب از ورود مواد کاشت به داخل چشم نیز جلوگیری می‌شود.

 

از آن جایی که این روش کاشت مژه به نوعی اکستنشن سفارشی محسوب می‌شود، مژه کاران پیش از انجام مراحل کاشت، سلیقه مشتری را جویا می‌شوند و با توجه به فرم چشم هریک از آن طرحی را در ذهن تصور می‌کنند.اگر مشتریان به دنبال رسیدن به طرح خاص و ویژه‌ای نباشند، اغلب از مژه مصنوعی‌هایی با طول یکسان در تمام طول پلک استفاده می‌شود. همچنین در برخی از موارد نیز آرایشگران در ابتدای پلک از مژه‌هایی با طول ۱۱ الی ۱۲ میلی متر، در مرکز از مژه‌ای با طول ۱۳ الی ۱۴ میلی متر و در گوشه خارجی چشم از تارهایی به طول ۱۶ میلی متر استفاده می‌کنند. توجه داشته باشید قادرید بین فواصل هر یک از این مژه‌ها (سنبله)، از بلندترین طول مژه استفاده کنید که جذابیت بیشتری را به چشم خود بدهید.

برخی از آرایشگران ابتدا سنبله‌ها را با بلندترین تارهای مژه مصنوعی که توسط مشتریان انتخاب شده است، پر می‌کنند و سپس به پرکردن طول پلک با تارهای مژه به طول یکسان می‌پردازند. ناگفته نماند که این روش بهترین شیوه اکستنشن اسپایکی است؛ زیرا اگر مشتری تجربه‌ای در کاشت مزه نداشته باشد، در نهایت احساس نارضایتی از چشمان خود نمی‌کند. همچنین با انتخاب این روش مشتریان قادرند در ابتدا شکل نهایی چشم‌های خود را تصور کنند. در نهایت مژه‌ها با برس مخصوص شانه می‌شوند.

اکستنشن اسپایکی بهترین روش برای افراد تازه کار است؛ زیرا در این روش حجم مژه‌ها پیش از اندازه و به طور غیر عادی افزایش نمی‌یابد. همچنین مژه‌ها بیش از حد بلندتر از مژه‌های طبیعی شما نمی‌شوند و تنها چند تار بلند در بین مژه‌ها قرار می‌گیرد.جالب است بدانید این روش برای اشخاصی که به دنبال تغییر چهره هستند نیز مناسب است؛ زیرا تفاوت عمده‌ای با دیگر روش‌های کاشت دارد و اغلب مژه‌ها به طور متوالی کوتاه و بلند می‌شوند. از این رو جذابیت بیشتری نسبت به کاشت مژه کلاسیک دارد.

این نوع روش کاشت برای عروسی و مهمانی نیز بسیار حیرت انگیز است؛ زیرا چشم‌های شما را مانند یک عروسک، درشت و جذاب نشان می‌دهند و باعث می‌شود که نظر همگان به چشمتان جلب شود. جالب است بدانید که در کاشت مژه اسپایکی نیازی حداقلی به ریمل دارید. بنابراین اگر چشمتان به مواد آرایشی حساس است؛ دیگر از دست آنها خلاص می‌شوید.

ماندگاری هر یک از روش‌های کاشت بستگی به قدرت چسب استفاده شده، مهارت آرایشگران و نحوه مراقبت فرد از چشم خود دارد. اغلب کاشت مژه در حدود ۳ الی ۴ هفته ماندگاری دارد و پس از آن به ترمیم احتیاج پیدا می‌کند. اگر مایلید این دوره را به ۵ الی ۶ هفته افزایش دهید، توصیه می‌کنیم در ۴۸ ساعت اول از برخورد آب، رطوبت، گرما و دست آلوده به چشمان بپرهیزید. همچنین از رفتن به حمام، استخر و سونا خودداری کنید.کرم‌ها و مواد آرایشی چرب نیز باعث کاهش مدت ماندگاری اکستنشن اسپایکی می‌شود. همچنین توصیه می‌کنیم که هنگام خواب روی صورت خود دراز نکشید. با این کار چشمتان کمترین برخورد را با بالش دارد.

 

درباره اکستنشن مژه بیشتر بدانید
اکستنشن اسپایکی

گربه‌ای

اضافه کردن تارهای مژه در این روش به صورت یکسان انجام نمی‌شود. در بخش کناری چشم،تعداد و تجمع مژه‌ها افزایش میابد و چشم به حالت کشیده‌تری جلوه می‌کند که به حالت گربه‌ای معروف است.

اکستنشن مژه گربه ای Cat eyelash  یا کت ای  اغلب برای خانم هایی با چشمان گرد مناسب است؛ زیرا فرم آنها را کشیده تر نشان خواهد داد.

اکستنشن مژه گربه ای شامل تارهای کوتاه می شود و هرچه به سمت گوشه چشم می روید، طول آن بلند تر خواهد شد. اما همانگونه که گفتیم، این روش برای افرادی با چشمان گرد مناسب است؛ زیرا حالت چشمان را متعادل کرده و ظاهری زیبا ایجاد می کند. همچنین کاشت مژه گربه ای می تواند شکل چشم را کوچکتر و کمی چاپلوس جلوه دهد.

بیشتر کسانی که چشم های نزدیک به هم دارند می توانند از مدل گربه ای استفاده کنند. یعنی مژه ها در قسمت خارجی چشم بلندتر می شوند.

بیشتر افرادی که چشمانی نزدیک به هم دارند، کاندیدای مناسبی هستند. این روش ظاهری دودی و کشیده به پلک ها می دهد که چنین خصوصیتی چشم ها را برجسته خواهد کرد.خانمهایی که مژه های قوی دارند هم اکستنشن گربه را مطلوب می دانند؛ زیرا باعث گسترش ضخامت شکل مژه های طبیعی می شود که در نهایت، یک ظاهر طبیعی دلپذیر و پر زرق و برق به آنها می دهد.

 

درباره اکستنشن مژه بیشتر بدانید
اکستنشن مژه گربه ای

 

سنجابی

انتخاب این روش برای افرادی که چشم‌ها افتاده یا به اصطلاح بی حال دارند بسیار مناسب است.اندازه‌ی مژه‌ها در بخش میانی بلندتر است اما حجم و تعداد تارهای مژه در تمامی نقاط یکسان قرار داده شده.

اکستنشن مژه Squirrel یا همان سنجابی یک انتخاب محبوب برای کسانی است که می خواهند ظاهری جدید داشته باشند که در عین حفظ ظاهر طبیعی، توجه را به چشم ها جلب کند. بسته به حجم آنها می توانند کم و بیش جذاب باشند.

این نوع کاشت مژه برای کوتاه نگه داشتن گوشه های داخلی و خارجی مژه ها و به حداکثر رساندن طول مژه ها در زیر استخوان ابرو طراحی شده است. اکستنشن مدل مژه سنجابی برای افرادی با چشم های منحنی و باریک مناسب است، اما با فرم های مختلف چشم نیز مناسب است.

مژه های سنجابی یکی از جهانی ترین ظاهرها هستند که تقریباً با تمام فرم های چشم مطابقت دارد و به رشد مژه های طبیعی ما بسیار نزدیک است. استایل سنجاب چشم را باز می کند و ظاهری گربه ای به آن می بخشد بدون اینکه مانند مژه های گربه ای خیلی براق باشد.

یکی از بزرگترین مزیت های این استایل این است که چشمان شما خشک و آبکی به نظر نمی رسد و چشمان شما با این سبک گرد و عروسکی نمی شود. بنابراین مدل مژه سنجابی برای افرادی با چشمان باریک، برای افرادی که ابروهای بلند دارند و برای افرادی که مژه هایشان به سمت پایین در گوشه بیرونی چشم رشد می کند بسیار مناسب است .همچنین برای افرادی که چشم های بادامی شکل و چشم های گرد دارند مناسب است.

مانند سایر مدل های مژه، مژه های سنجابی با مراقبت مناسب می توانند بین ۴ تا ۶ هفته دوام بیاورند. مژه های سنجاب مصنوعی به مژه های طبیعی چسبانده می شوند، یعنی زمانی که چرخه رشد مژه های طبیعی به پایان می رسد، مژه های مصنوعی شما شروع به ریزش می کنند.

با این حال، استفاده از محصولات مبتنی بر روغن روی مژه های اطراف چشم می تواند باعث ریزش زودرس آنها شود.

مهمترین نکته در مراقبت و مراقبت از مژه ها این است که در ۲۴ ساعت اول پس از درمان یا تا زمانی که چسب مژه کاملاً خشک نشده است از تماس با آب خودداری کنید. سپس باید مژه های خود را به طور مرتب با محلول پاک کننده بدون روغن، آب میسلار یا شامپو مخصوص مژه بشویید، یعنی مژه های خود را مرتب بشویید.

مهمترین نکته در مراقبت و مراقبت از مژه ها این است که در ۲۴ ساعت اول پس از درمان یا تا زمانی که چسب مژه کاملاً خشک نشده است از تماس با آب خودداری کنید.سپس باید مژه های خود را به طور مرتب با محلول پاک کننده بدون روغن، آب میسلار یا شامپو مخصوص مژه بشویید، یعنی مژه های خود را مرتب بشویید.

با افزودن حمام منظم شب مژه به روال معمول مراقبت از پوست، می توانید از تجمع سبوم و رشد باکتری جلوگیری کنید و در نتیجه خطر عفونت های چشمی مانند بلفاریت را کاهش دهید.همچنین به یاد داشته باشید که مژه های خود را مرتباً با یک برس مخصوص که آنها را به خوبی از هم جدا می کند مسواک بکشید

 

درباره اکستنشن مژه بیشتر بدانید
اکستنشن مژه سنجابی
کلاسیک

در اکستنشن کلاسیک بین هر تار دو تار مژه‌ی طبیعی یک تار مژه مصنوعی  به ضخامت ۰٫۴ قرار می‌گیرد که حجم مژه را به صورت طبیعی بالاتر می‌برد.

در اکستنشن کلاسیک مژه های تک تار بکار برده می شود. شیوه کار به این گونه می باشد که روی یک تار مژه افراد یک تار مژه مصنوعی گذاشته می شود، در این حالت حجم اکستنشن متناسب با حجم مژه افراد پر می شود. سایز و اندازه مژه در اکستنشن متناسب با مژه طبیعی چشم و سلیقه فرد تغییر می کند و افکت هم متناسب با فرم طبیعی چشم فرد انتخاب می شود.

انواع اکستنشن مژه کلاسیک

اکستنشن مژه کلاسیک دارای افکت و انواع مختلفی می باشد که برخی از انواع اکستنشن مژه کلاسیک به شرح زیر می باشد:

  • اکستنشن مژه خط چشمی
  • اکستنشن مژه کلاسیک طبیعی
  • اکستنشن مژه کلاسیک گربه ای (کاشت مژه کلاسیک گربه ای)
  • کاشت مژه کلاسیک نچرال
  • اکستنشن مژه کلاسیک سنجابی
  • اکستنشن مژه کلاسیک رنگی
  • اکستنشن مژه کلاسیک پر
  • کاشت مژه کلاسیک روسی
  • کاشت مژه موقت کلاسیک
  • اکستنشن مژه کلاسیک عروسکی (کاشت مژه کلاسیک عروسکی)
  • کاشت مژه کلاسیک اسپایکی
  • اکستنشن مژه کلاسیک کوتاه
  • کاشت مژه کلاسیک بلند

 

اکستنشن مژه ها معمولا ۲ هفته ماندگاری دارد. با این حال مراقبت روزانه و سالم می تواند مدت ماندگاری مژه های شما را تا ۴ هفته افزایش دهد.

ضخامت مژه اکستنشن کلاسیک از ۱۲ درصد – ۱۵ درصد و ۱۸ درصد می باشد که از پر کاربردترین این مژه ها با ضخامت ۱۵ درصد می باشد.

برای انجام اکستنشن مژه معمولا ۱ تا ۳ ساعت باید زمان در نظر گرفته شود اما اینکه نصب اکستنشن مژه چقدر زمان می برد به عوامل گوناگونی بستگی دارد که یکی از آن عوامل مدل اکستنشن مژه می باشد.

 

درباره اکستنشن مژه بیشتر بدانید
اکستنشن مژه کلاسیک
هیبریدی

اکستنشن مژه به روش هیبریدی از نظم و قانون خاصی پیروی نمی‌کند و به طور کلی می‌توان آن را نوعی اکستنشن نامرتب دانست که امروزه طرفداران زیادی دارد.

کاشت مژه هیبریدی یعنی استفاده از ترکیب مژه‌های تک تار و مژه‌های فن شده (مژه بوته‌ای) برای ایجاد یک خط مژه با تراکم بالا و با بی‌نظمی کنترل شده. این روش ترکیبی از سبک اکستنشن والیوم و کلاسیک است و روی هر تار مژه طبیعی، ۲ تا ۳ اکستنشن قرار می‌گیرد. با انتخاب این مدل، در آخر مژه‌هایی با تراکم بالا، بلند و طبیعی دارید.

مژه های هیبریدی، ترکیبی از مژه های والیوم و کلاسیک هستند. سالن های زیادی وجود دارند که پکیج های ترکیبی از ۵۰ درصد مژه والیوم و ۵۰ دردص مژه کلاسیک را به عنوان مژه های هیبریدی ارائه می دهند.

البته سالن دیگری نیز ممکن است ترکیب دیگری از این دو نوع مژه را پیشنهاد دهد. پسندیدن چگونگی ترکیب این دو نوع مژه بستگی به سلایق شخص دارد.

مراحل کاشت مژه به روش هیبریدی عبارتند از:

 

مشاوره اولیه: در این مرحله، مشتری با یک متخصص مشورت می‌کند تا بهترین روش و نوع مژه برای شکل چهره و سلیقه‌اش را مشخص کند.

آماده‌سازی مژه: قبل از کاشت، مژه‌ها باید از آرایش و آرایش‌های احتمالی پاک شوند تا بهترین نتیجه در آینده به دست آید.

اجرای کاشت هیبریدی: مراحل اجرای این نوع کاشت مژه باید حتما زیر نظر یک فرد متخصص باشد تا بهترین نتیجه برایتان حاصل شود.

پایان کار و مراقبت: پس از کاشت، مراقبت و نگهداری صحیح از مژه‌های جدید بسیار مهم است. این شامل استفاده از محصولات مراقبتی خاص و اجتناب از فشار یا ضربه به مژه‌ها می‌شود.

در نهایت، مژه‌های کاشته شده به طور طبیعی رشد می‌کنند و قابل استفاده مانند مژه‌های طبیعی هستند. این روش به افراد امکان می‌دهد تا به راحتی و بدون نیاز به آرایش مداوم از مژه‌های زیبا و طبیعی لذت ببرند.

ماندگاری مژه های هیبریدی بستگی به چندین عامل دارد، از جمله نوع مژه، نوع چسب، نوع پوست و رعایت مراقبت های لازم پس از کاشت. در حالت کلی، ماندگاری مژه های هیبریدی بین ۲ تا ۳ هفته است. با این حال، با رعایت مراقبت های لازم و تعویض مژه های خارج شده، ماندگاری آن‌ها قابل افزایش است.

مزایای اکستنشن مژه های هیبریدی عبارتند از:

  • پرپشت تر کردن و حالت بخشیدن به مژه‌های نامناسب
  • استفاده از تعداد زیادی مژه با شکل‌های مختلف
  • جذاب‌تر به نظر آمدن چشمان
  • مناسب بودن برای استفاده در استایل‌های گوناگون

 

مراقبت‌های پس از کاشت مژه هیبریدی نیاز به دقت دارند. شما باید از مواد مناسب برای شستشو استفاده کنید و خودتان را از هرگونه آسیب محافظت کنید.

پس از کاشت مژه های هیبریدی، بهتر است به نکات زیر توجه کنید:

  • ۲۴ تا ۴۸ ساعت اول پس از کاشت، مژه های خود را با آب شستشو ندهید.
  • در طول ۲۴ ساعت اول پس از کاشت، حمام طولانی و بخار را اجتناب کنید.
  • در شستشوی صورت پس از کاشت، به دقت باشید و سعی کنید به مژه های خود آسیب نرسانید.
  • از شستشوی صورت با آب گرم و داغ خودداری کنید.
  • از استفاده از محصولات آرایشی حاوی الکل خودداری کنید.
  • قبل از خواب، مژه های خود را به آرامی با برس مخصوص تمیز کنید.
  • در صورت بروز علائم حساسیت، به سرعت به پزشک خود مراجعه کنید.

 

درباره اکستنشن مژه بیشتر بدانید
اکستنشن مژه هیبریدی

 

نکات مهمی که برای انتخاب اکستنشن باید به آنها توجه کنید
  • هنگام انتخاب اکستنشن مژه قانون و قاعده کلی این است که طول اکستنشن‌ها باید ۳ تا ۵ میلی متر بلندتر از مژه‌های طبیعی شما باشند. اکستنشن‌های نامناسب می‌توانند باعث ایجاد سنگینی زیادی روی پلک و مژه‌های طبیعی شما شوند. بنابراین از رشد مژه‌های طبیعی جلوگیری می‌کنند و سلامت آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهند.
  • جنس اکستنشن‌هایی که انتخاب می‌کنید، تاثیر بسیاری بر سلامت چشمان شما دارد. چنانچه اکستنشن از مواد بی‌کیفیتی تولید شده باشد، می‌تواند سلامت چشمانتان را تهدید کند و باعث درگیر شدن با عوارضی همچون بلفاریت، التهاب و عفونت چشمی شود. بنابراین توصیه می‌شود قبل از انجام کاشت مژه، از کیفیت و اصالت اکستنشن انتخابی خود اطمینان حاصل نمایید.
  • ضخامت اکستنشن باید تا حد امکان با ضخامت مژه‌های طبیعی شما هماهنگی داشته باشد. به همین دلیل، اگر مژه‌های نازک و ظریفی دارید، توصیه می‌شود از اکستنشن‌های طبیعی یا ابریشمی استفاده کنید که ضخامت کمتری دارند. همچنین اگر مژه‌های ضخیم و فری دارید، اکستنشن‌های مصنوعی و نیمه مصنوعی می‌توانند انتخاب مناسبی برای شما باشند.
مراقبت از اکستنشن‌ مژه

مراقبت از اکستنشن‌ها برای حفظ زیبایی و سلامت چشم و مژه‌ها امری ضروری است. بنابراین از همان روز اول که اکستنشن مژه‌ انجام می‌دهید، توصیه می‌شود روتین مراقبتی مناسبی را برای شستشو و مراقبت از آنها در نظر بگیرید.

مراقبت‌های اولیه باعث خشک شدن کامل چسب و فیکس شدن الیاف اکستنشن روی مژه‌های طبیعی می‌شوند. بنابراین رعایت این نکات در دو روز اول بعد از کاشت مژه، تاثیر بسیاری در طول عمر و ماندگاری اکستنشن مژه دارد.

  • حداقل ۱۲ تا ۴۸ ساعت بعد از انجام اکستنشن، از شستن چشم‌ها، دوش گرفتن، شنا کردن یا رفتن به سونا خودداری کنید.
  • تا ۴۸ ساعت اول بعد از اکستنشن مژه، از بخور دادن صورت یا برنزه کردن پوست با استفاده از تخت برنزه بپرهیزید.
  • سعی کنید روی اکستنشن‌ها نخوابید.برای این کار می‌توانید از بالش‌های مخصوص استفاده کنید.

بعد از گذشت ۲۴ تا ۴۸ ساعت از زمان کاشت، می‌توانید از فیکس شدن کامل اکستنشن‌های خود مطمئن باشید. اما نکته بسیار مهمی که از این به بعد باید در نظر داشته باشید، تمیز نگه داشتن آنهاست. اکستنشن‌ها می‌توانند سریعا به مکانی برای تجمع چربی، سبوم، باقی مانده محصولات آرایشی تبدیل شوند و خطرات جدی برای سلامت چشم و مژه‌ها به حساب بیایند.

بهترین راهکار برای جلوگیری از این اتفاق، تمیز نگه داشتن اکستنشن‌ها با در نظر گرفتن روتین مراقبتی مخصوص و روزانه آنهاست:

  • تمیز کردن اکستنشن‌ها

شستشوی روزانه یکی از ضروری‌ترین مراحل مراقبت از اکستنشن‌هاست. برای این کار می‌توانید از شوینده‌های مخصوص اکستنشن یا شامپو بچه استفاده کنید. هنگام شستشو، سعی کنید بدون ایجاد فشار و با ملایمت، تمام قسمت‌های اکستنشن را با شوینده بشویید.

بهترین زمان ممکن برای شستن اکستنشن‌ها، شب و قبل از خواب است. در این حالت اکستنشن در طول شب از چربی پوست، عرق و باقی مانده‌های مواد آرایشی پاکسازی می‌شود.با رعایت نکات ساده، می‌توان به راحتی از تجمع آلودگی‌ها و میکرو ارگانیسم‌ها در میان اکستنشن‌ جلوگیری کرد.

توجه داشته باشید که اکستنشن‌های مژه هر روز باید با استفاده از شوینده شسته و تمیز شوند. به علاوه اگر در طول روز آرایش چشم دارید یا پوست اطراف چشم‌تان زود چرب می‌شود، بهتر است دو بار در روز اکستنشن‌های خود را تمیز کنید.

  • از محلول آنتی باکتریال استفاده کنید

استفاده از محلول‌های آنتی باکتریال مخصوص چشم برای شستشوی اکستنشن مژه، می‌تواند به راحتی از بروز عفونت و تجمع باکتری‌ها در خط مژه جلوگیری نماید. بهترین زمان استفاده از محلول آنتی باکتریال چشم، بعد از شستشوی روزانه اکستنشن‌ها است.

  • از شانه مخصوص اکستنشن استفاده کنید

برای مرتب کردن اکستنشن‌ها، به هیچ عنوان از دست خود استفاده نکنید. این کار باعث انتقال آلودگی و یا کشیده شدن اکستنشن‌ها و ریزش آنها می‌شود. برای مرتب کردن روزانه مژه‌های اکستنشن شده، توصیه می‌شود از شانه‌های مخصوص اکستنشن استفاده کنید.
همچنین بعد از هربار استفاده از شانه اکستنشن، آن را با مایع ضدعفونی کننده به خوبی تمیز کنید.

شانه مژه، می‌تواند گزینه مناسبی برای مرتب کردن اکستنشن‌های مژه و حفظ زیبایی آنها باشد. این شانه، دندانه‌های فلزی ضد زنگ دارد و آنتی باکتریال است .به همین دلیل از تجمع آلودگی‌ها و میکرو ارگانیسم‌ها در لابه لای اکستنشن و قسمت خط مژه جلوگیری می‌کند.
به علاوه گردش خون را در فولیکول‌های مژه افزایش می‌دهد و رشد مژه‌های طبیعی را نیز تحریک می‌نماید. این شانه مژه، خاصیت ضد چسبندگی و ضد ریزش دارد و از به هم چسبیدن مژه‌ها و ریزش آنها جلوگیری می‌کند. این شانه  ابزار مناسبی برای حالت دادن مژه‌‌ها و اکستنشن‌های شما است و با هر بار استفاده در طول روز یا بعد از آرایش، زیبایی فریبنده و فوق‌العاده‌ای را به مژه‌ها و چشمانتان می‌بخشد.

 

  • ترمیم اکستنشن را از یاد نبرید

چسب اکستنشن بعد از مدتی قدرت اولیه خود را از دست می‌دهد و اکستنشن‌ها کم کم شروع به ریزش می‌کنند. بنابراین بعد از گذشت ۲ تا ۴ هفته بعد از اکستنشن، برای ترمیم آن به تکنسین متخصص کاشت مژه مراجعه کنید. این کار علاوه بر مرتب کردن و حفظ زیبایی اولیه مژه‌های شما، طول عمر اکستنشن را افزایش می‌دهد.

  • از لوازم آرایشی چرب و روغنی استفاده نکنید

از محصولات آرایشی بهداشتی حاوی روغن و پاک کننده در اطراف چشم خود استفاده نکنید. پدهای پاک کننده، دستمال مرطوب آرایشی، پاک کننده‌های همچون میسلار واتر، شیر پاکن، تونر و … همگی از جمله محصولاتی هستند که بعد از اکستنشن، باید از استفاده آنها در اطراف چشم خودداری کنید.

این محصولات چسب اکستنشن را تحت تاثیر قرار می‌دهند و به تدریج از قدرت چسبندگی آن می‌کاهند؛ طول عمر اکستنشن‌ها را کاهش می‌دهند و باعث ریزش زودتر از موعد آنها می‌شوند.

 

  • ریمل‌های ضد آب را کنار بگذارید

تا حد امکان از ریمل‌های ضد آب استفاده نکنید. این ریمل‌ها قدرت چسبندگی بالایی دارند و به راحتی از روی مژه‌ها و اکستنشن‌ها پاک نمی‌شوند. هنگام تمیز کردن چنین محصولاتی، فشار زیادی به اکستنشن‌ها وارد می‌شود که می‌تواند باعث جدا شدن اکستنشن یا ضعیف شدن چسب آنها شود.

  • از فر مژه استفاده نکنید

استفاده از فر مژه، اکستنشن‌ها را تحت فشار زیادی قرار می‌دهد و باعث کشیده شدن اکستنشن‌ها و ریزش آنها می‌شود.

  • ریموور مناسبی همراه داشته باشید

اگرچه به طور معمول توصیه می‌شود برای ریموو کردن اکستنشن به تکنسین متخصص کاشت مژه مراجعه کنید، اما برخی اوقات ممکن است موقعیت ضروری و غیر قابل پیش بینی مثل التهاب، واکنش آلرژیک و …  رخ دهد. بنابراین همراه داشتن ریمور اکستنشن را برای موقعیت‌های اورژانسی فراموش نکنید.

برای استفاده از ریموور اکستنشن، از پدهای مخصوص زیر چشم استفاده کنید. همچنین دقت داشته باشید که ریموور به هیچ عنوان با چشمانتان تماس نداشته باشد.

 

ماندگاری اکستنشن مژه

برای نگهداری بهتر از مژه های اکستنشن شده، بهتر است اصولی را در مورد نگهداری بهتر آنها به خاطر بسپارید. همین نکات به ظاهر ساده به ماندگاری اکستنشن مژه شما کمک بسیار زیادی خواهد کرد.

طول عمر متوسط اکستنشن مژه تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله جنس مژه‌های مصنوعی و همچنین مژه‌های طبیعی شماست. از طرفی مواد مورد نیاز در اکستنشن مژه مانند چسب و دیگر مواد لازم باید دارای کیفیت بالا باشند تا عمر اکستنشن را افزایش دهند.درصورت انجام برخی اقدامات یا پرهیز از بعضی عادت‌ها،شما می‌توانید طول عمر مژه‌های خود را بالاتر برده و مدت زمان بیشتری از آن‌ها استفاده کنید.

 

قیمت اکستنشن مژه

یک اکستنشن کار خوب همیشه سعی می‌کند که نام و اعتبار خود را فدای قیمت نکند. حتی هستند اکستنشن کاران کاملا حرفه‌ای که با کیفیت کار خود برای خود در این هنر آرایشی، برند هستند و مشهور.

فاکتور مهمی دیگر که در اکستنشن مژه تاثیر دارد جنس اکستنشن مژه است. اکستنشن مژه مصنوعی، بالطبع قیمتش ارزانتر از اکستنشن موی طبیعی خواهد بود.

فاکتور مهم دیگر،کم حجم بودن و پر حجم بودن اکستنشن مژه است. اگر خواهان اکستنشن مژه پر پشت و پر حجم هستید باید تار‌های مژه بیشتری در کار اکستنشن مژه شما بکار رود که قیمتش هم بالاتر می‌رود.

اکستنشن مژه با توجه به اینکه در کدام مرکز اکستنشن مژه انجام شود قیمت‌های متفاوتی خواهد داشت و دارد.

 

مراقب کنه‌های اکستنشن باشید!

شنیدن اسم کنه اکستنشن ممکن است کمی ترسناک و غیر قابل باور به نظر برسد، اما متاسفانه بیش از نیمی از افرادی که اکستنشن مژه انجام می‌دهند با این عارضه درگیرند. کنه‌ها اطراف خط مژه و فولیکول‌های مژه لانه گزینی می‌کنند و به مرور تکثیر می‌شوند و سلامت چشمان شما را به خطر می‌اندازند.

اگر متوجه وجود کنه در میان اکستنشن‌های خود شدید، در اولین فرصت به تکنسین کاشت مژه مراجعه نمایید و اکستنشن‌های خود را ریمو کنید.در مرحله بعد برای از بین بردن کنه‌ها با پزشک متخصص مشورت نمایید.

نشانه‌های وجود کنه‌های اکستنشن
  • احساس وجود جسم خارجی در چشم
  • احساس خارش در قسمت ریشه مژه، به خصوص زمانی که تازه از خواب بیدار می‌شوید
  • التهاب و قرمزی مزمن در اطراف ناحیه مژه
  • ریزش بالای مژه‌های طبیعی
  • شوره سر یا وجود پوسته‌های سفید و زرد چسبیده به پلک
از ایجاد کنه‌های اکستنشن جلوگیری کنید
  • شایع‌ترین دلیل ایجاد کنه‌های اکستنشن، پاک نکردن محصولات آرایشی قبل از خواب است. بنابراین اگر به تازگی اکستنشن مژه انجام داده‌اید، توصیه می‌شود روتین مراقبتی و بهداشتی منظمی برای تمیز کردن آنها در نظر بگیرید.
  • از به اشتراک گذاشتن لوازم آرایشی، ریمل، خط چشم و براش مژه خود با دیگران جدا خودداری کنید.
  • حوله، ملحفه و روبالشی خود را همیشه تمیز نگه دارید و هفته‌ای یک تا دو بار آنها را با آب گرم و شوینده ملایم بشویید.

 

 

 

با داشتن اطلاعات بالا که دید خوبی را نسبت به مژه و اکستنشن آن به ما می­ دهد به این فکر خواهیم افتاد که برای دریافت این خدمات به چه مراکزی باید رجوع کنیم.

سالن های زیبایی معتبر که مجری این خدمات هستند را چگونه پیدا کنیم تا در یک فضای معتبر با مواد و لوازم آرایشی سالم و بهداشتی و با دستان افرادی توانمند این خدمات را دریافت کنیم؟

شرکت «ایران دخت» بعنوان یک مرجع، سالها در زمینه انتخاب سالنها و کلینیکهای زیبایی برتر کشور و نظارت بر کیفیت کار آنان، مشغول به فعالیت بوده و پس از آزمون های متعدد، به سالنها و کلینیکهایی که نمره قبولی را دریافت کنند امتیاز و گواهی کیفیت می­ دهد.

با استفاده از اپلیکیشن رزرو نوبت ایران دخت می­ توانید ابتدا شهر مورد نظر خود را انتخاب و سپس لیست سالنها و کلینیکهای معتبر آن شهر را مشاهده کنید. با جزئیات کافی با سالن و کلینیکهای مختلف آشنا شوید و نظرات مشتریان قبلی هر سالن و کلینیک را درباره خدمات مختلف ملاحظه کنید. تعرفه ­های آنان را ببینید و با آگاهی کامل انتخاب کنید و در همان اپلیکیشن، نوبت خود را رزرو کنید.

برای نصب اپلیکیشن ایران دخت، کلیک کنید.

 

نوشته های مرتبط

اصل ۱۲۵ و ۱۲۶ از اصولی برای افزایش طول عمر

هادی گراوندی

خواص شگفت انگیز ذرت برای بدن

زهرا دژ پسند

دو ماسک عالی برای سفیدی و آبرسانی پوست

هادی گراوندی

۲ دیدگاه

ریحانه ۱۴۰۲-۱۰-۲۰ at ۳:۰۷ ب٫ظ

بسیار عالی و کاربردی

پاسخ
irandokht admin ۱۴۰۲-۱۰-۲۱ at ۱۲:۳۱ ب٫ظ

ممنون از لطف شما

پاسخ

ارسال دیدگاه

3 × 2 =