۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه سمبوسه عربی

طرز تهیه سمبوسه عربی

مواد لازم برای تهیه سمبوسه عربی :

 

  • آرد مورد نیاز ۴ پیمانه 
  • خمیر مایه مورد نیاز ۲ قاشق غذاخوری 
  • شکر مورد نیاز یک قاشق غذا خوری                                                        سمبوسه
  • نمک مورد نیاز یک قاشق مرباخوری 
  • روغن نباتی مورد نیاز۱/۴ لیوان
  • شیرخشک ۶ قاشق غذاخوری 
  • آب داغ ۱/۵ لیوان 
  • اسفناج مورد نیاز ۱/۵ کیلو پخته و ریز شده 
  • پیاز مورد نیاز ۵ عدد رنده شده 
  • سماق مورد نیاز یک قاشق مرباخوری                                                      سمبوسه
  • رب انار مورد نیاز ۱/۲ قاشق مرباخوری 
  • پودر دارچین مورد نیاز به مقدار نیاز 
  • روغن زیتون مورد نیاز ۱/۵ لیوان 
  • آبلیمو مورد نیاز ۱/۵ لیوان 

طرز پخت سمبوسه عربی :

برای مرحله اول از پخت سمبوسه عربی ابتدا رب انار، اسفناج،  پیاز، دارچین، اسفناج، را با هم مخلوط می کنیم و برای مدت زمان ۵ دقیقه صاف کنید. و مخلوطی را که درست کرده ایم را بین دو دست گذاشته فشار می دهیم تا آب آن گرفته شود.

برای مرحله دوم از پخت سمبوسه عربی روغن زیتون را به مخلوط مان اضافه می کنیم و باید جوری شود که قشنگ جذب مواد شود.

برای مرحله سوم روی یک عدد سینی آرد ریخته و با وردنه خمیر را روی سینی پهن می کنیم . روی خمیر را همانند مثلث برمی گردانیم باید جوری باشد که روی مواد را بپوشاند.

برای مرحله چهارم سینی فر را چرب می کنیم، و روی آن آرد می پاشیم و سمبوسه ها را با فاصله از هم می چینیم بعد سینی را در وسط فر می گذاریم تا برای مدت زمان ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد حرارت بخورد و تا زمانی که طلایی نشود آن را بیرون نیاورید .

امیدوارم از خوردن این غذا لذت ببرید. 

برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید. 

برای مرحله سوم روی یک عدد سینی آرد ریخته و با وردنه خمیر را روی ینی پهن می کنیم . روی خمیر را همانند مثلث برمی گردانیم باید جوری باشد که روی مواد را بپوشاند.  طرز تهیه سمبوسه عربی مواد لازم برای تهیه سمبوسه عربی طرز پخت سمبوسه عربی

 

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه املت اسپانیایی

هادی گراوندی

طرز تهیه مخلوط پنیر و سبزیجات

هادی گراوندی

طرز تهیه انواع رب ها

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

4 + هجده =