۲۹ اسفند ۱۴۰۲
مجله ایران دخت هنر آشپزی

طرز تهیه ترایفل های میوه ای

دسر ها از انواع بسیار زیاد با تنوع بالایی برخورد دار هستند. شما می توانید در مهمانی های مختلف از آن ها استفاده کنید و به میز خود رنگ و شکل تازه بدهید. ترایفل یک دسر اروپایی است که به دلیل کوتاه بودن زمان درست کردن آن و طعم خوبی که دارد، از محبوبیت بالایی برخورددار است. شما می توانید به راحتی آن را درست کنید و با میوه های مختلف تزئین کنید. در ادامه شما را با طرز تهیه چند نوع ترایفل میوه ای پرطرفدار آشنا می کنیم.

 ترایفل آلبالو

مواد لازم:

پودر ژله آلبالو: ۱بسته

کاستارد یا پودینگ وانیلی: ۱ بسته

کیک اسفنجی: به مقدار لازم

آلبالو تازه: نصف پیمانه

شکر: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه

مرحله اول : پودر ژله آلبالو را در یک لیوان آب جوش حل کنید تا زمانیکه تمام دانه های آن حل شوند سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و باهم مخلوط کنید. لیوان هارا در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.

مرحله دوم

کیک اسفنجی را در ابعاد لیوانی که ژله را در آن ریخته اید برش دهید. را می توانید در خانه درست کنید یا از کیک های آماده استفاده کنید

مرحله سوم

طرز تهیه کرم کاستارد:

شیر ۳ لیوان

شکر ۳ قاشق غذاخوری

پودر کاستارد ۳ قاشق غذاخوری

خامه نصف پیمانه

کره یک قاشق غذاخوری

وانیل: به میزان لازم

طرز تهیه کرم کاستارد

ابتدا شیر و شکر و پودر کاستارد را در ظرفی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید و هم بزنید. سپس کره و مقدار کمی وانیل به آن اضافه کرده و حسابی بهم بزنید تا مواد غلظت بگیرد، بعد از چند دقیقه کرم کاستارد شما آماده است.

مرحله سوم

در یک قابلمه مقداری آب بریزید و ۳ لیوان شکر به آن اضافه کنید. آلبالو ها را بشویید و هسته آن ها را در بیاورید و داخل قابلمه بریزید و بهم بزنید تا مواد غلیظ شود. اجازه دهید ۱ ساعت با شعله ملایم بپزد.

مرحله اخر

ژله ها را از یخچال بیرون بیاورید. کیک اسفنجی را متناسب با ابعاد لیوان برش بزنید و روی ژله قرار دهید. آلبالو های پخته شده را دور کیک بچینید و از سس آلبالوی پخته شده روی کیک بریزید، حال روی سس آلبالو کرم کاسترد بریزید. این مراحل را تا زمان پر شدن لیوان ادامه دهید. لیوان ترایفل را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید ۲ ساعت استراحت کنند. این دسر را می توانید به همراه انواع مغزی جات، خامه، پودر نارگیل یا به هر شکل دیگر تزئین کنید. دسر شما آماده است. نوش جان

 ترایفل موز و کارامل

مواد لازم برای ۴ نفر

کیک: ۴ تکه

کرم کاسترد: یک بسته

خامه: ۱۵۰ میلی لیتر

موز: ۲ عدد

شیر نسکافه: ۴ قاشق غذاخوری

سس کارامل: ۴ قاشق غذاخوری

وانیل: به مقدار لازم

شکلات توپی یا اشکی برای تزئین

برای درست کردن این دسر خوشمزه باید از ظرف های مناسب دسر به تعدادی که نیاز دارید استفاده کنید. ۴ ظرف برای ۴ نفر بگذارید و در هر کدام یک تکه کیک بگذارید. روی کیک ها یک قاشق غذا خوری شیر نسکافه بریزید، پس از آن موز ها را خرد کرده و روی آن قرار دهید. بعد از این مرحله در هر ظرف یک قاشق سس کارامل و یک قاشق کرم کاسترد بریزید. این مراحل را تا زمانی که ظرف پر شود تکرار کنید. ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. خامه و وانیل را مخلوط کنید و روی هر ظرف دسر مقداری بریزید، دسر را به سلیقه خود با شکلات های توپی یا اشکی تزئین کنید و از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید. نوش جان

 ترایفل آناناس

مواد لازم:

کیک اسفنجی: یک عدد

خامه: ۲۵۰ گرم

بستنی وانیلی: به میزان لازم

کمپوت آناناس: یک عدد

بادام: به میزان لازم

ژله های رنگی: به میزان لازم

طرز تهیه:

کیک های اسفنجی را به اندازه ابعاد ظرف های دسر برش میزنیم و ته ظرف می گذاریم، سپس یک لایه خامه روی آن می ریزیم. مجدد یک لایه کیک روی خامه میگذاریم بعد تکه های آناناس را دور ظرف و روی کیک می گذاریم. به روی تکه های آناناس بادام خورد شده را می ریزیم بعد هم یک اسکوپ بستنی روی آن قرار می دهیم. ژله هایی که از قبل درست کردیم را به صورت تکه تکه روی بستنی میگذاریم، این کار را تا زمانی ک ظرف دسر پر شود ادامه دهید. پس ازآن ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.دسر شما آماده است. نوش جان.

– می توانید برای تزئین ترایفل از برش های میوه و انواع مغز ها، سس های شکلاتی و میوه ای، عسل استفاده کنید.

 

نوشته های مرتبط

امگا۳ و خواص آن برای سلامت پوست و مو

مهسا حق نظری

طرز تهیه عدسی

فاطمه میرزایی

زیبایی و سلامت مژه ها با چند روش ساده

صدیقه مخلوق پور

ارسال دیدگاه

17 + بیست =