۳۰ شهریور ۱۳۹۹
هنر آشپزی

طرز تهیه کوفته سرگنجشکی

طرز تهیه کوفته سرگنجشکی

طرز تهیه کوفته سرگنجشکی

مواد لازم برای تهیه کوفته سرگنجشکی:

 

  • گوشت چرخ کرده ………………………………………………………. ۲۵۰ گرم                                                       کوفته
  • پیاز ………………………………………………………………………… ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی  ………………………………………………………. ۲  قاشق غذا خوری         
  • سیب زمینی …………………………………………………………….. ۲ عدد                                                 کوفته
  • آب ………………………………………………………………………….. ۵ لیوان
  •  نمک و زردچوبه …………………………………………………………. به مقدار لازم                                                کوفته
  • روغن ……………………………………………………………………….. به مقدار کافی

 

طرز پخت کوفته سرگنجشکی:

طرز پخت کوفته سرگنجشکی:  ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سیب زمینی

را نیز خرد کرده درون پیاز ها تفت دهید و ۵ لیوان آب را به همراه نمک، زردچوبه به سیب زمینی

و پیاز ها بیفزایید.

و پس از اینکه گوشت را با پیاز رنده شده و کمی نمک و زردچوبه ورز دادید، به صورت گلوله های

کوفته ریز در آورید و هنگامی که آب آن جوش آمد، کوفته ها را به سرگنجشـکی اضافه نمایید و

سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.

در آخر می توانید از مقداری گرد لیمو نیز برای این نوع کوفته استفاده نمایید.

برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید.

کوفته ریز در آورید و هنگامی که آب آن جوش آمد، کوفته ها را به سرگنـجشکی اضافه نمایید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود. کوفته ریز در آورید و هنگامی که آب آن جوش آمد، کوفتـه ها را به سرگنـجشکی اضافه نمایید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود. کوفته ریز در آورید و هنگامی که آب آن جوش آمد، کوفته ها را به سرگنجشکی اضافه نمایید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود. کوفته ریز در آورید و هنگامی که آب آن جوش آمد، کوفتـه ها را به سرگـنجشکی اضافه نمایید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود. کوفته ریز در آورید و هنگامی که آب آن جوش آمد، کوفـته ها را به سرگنـجشکی اضافه نمایید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود. طرز تهیه کوفته سرگنجشکی د  

 

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه شربت سکنجبین

هادی گراوندی

تهیۀ انواع حلوا با عسل

هادی گراوندی

طرز تهیۀ اسپاگتی با سس بلونگ

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

Praesent fringilla suscipit luctus dolor at diam leo. Donec Nullam libero.