۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه کیک هویج و گردو

طرز تهیه کیک هویج و گرد ، طرز تهیه کیک هویج و گرد ، درست کردن کیک هویج و گرد ، دستور پخت کیک هویج و گرد ، آموزش آشپزی ، طرز تهیه کیک هویج و گرد ، درست کردن کیک هویج و گرد ، دستور پخت کیک هویج و گرد ، آموزش آشپزی ،

طرز تهیه کیک هویج و گردو ، درست کردن کیک هویج و گردو ، دستور پخت کیک هویج و گردو ، آموزش آشپزی ، طرز تهیه کیک هویج و گردو ، درست کردن کیک هویج و گردو ، دستور پخت کیک هویج و گردو ، آموزش آشپزی ،

 

طرز تهیه کیک هویج و گردو:

@macooook

مواد لازم تهیه کیک هویج و گردو:

  • آرد: ۲ لیوان
  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • شکر: ۱ لیوان
  • شیر: ۱/۲ لیوان
  • روغن مایع : ۱/۲ لیوان
  • هویج ریز رنده شده: ۲ لیوان
  • گردوی خرد شده : ۱/۲ لیوان
  • دارچین: ۲ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق مربا خوری
  • وانیل: اگر خالص بود ۱/۴ قاشق چای خوری، اگر وانیل شکری دارید ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: نوک قاشق چای خوری
  • گلاب: در صورت تمایل ۱قاشق غذا خوری

@macooook

طرز پخت کیک هویچ و گردو :

ابتدا قالب مورد نظر را با کره سرد چرب می کنیم، بعد همه جای قالب را کمی آرد می پاشیم سپس به قالب ضربه میزنیم و آرد اضافی را خارج می کنیم و قالب را کنار می گذاریم فر را با حرارت ۱۷۰ -۱۸۰درجه سانتیگراد از بیست دقیقه قبل روشن می کنیم آرد را با بیکینگ پودر ،نمک و دارچین سه بار الک می کنیم.

 

بعد از این کار  تخم مرغ ها را با وانیل و شکر ۷ دقیقه با دور تند با همزن می زنیم تا کرمی و کشدار شود ، بعد شیر و روغن و گلاب را اضافه می کنیم با دور کم ، همزدن به مدت بیست ثانیه در حد مخلوط شدن، با مایه مخلوط می کنیم، سپس هویج را اضافه می کنیم و با لیسک به آهستگی با مایه مخلوط می کنیم، سپس آرد را که قبلاً با بیکینک پودر و دارچین و نمک سه بار الک کردیم، در سه مرحله به مایه اضافه می کنیم و خیلی آرام و دورانی از یک جهت مخلوط می کنیم تا پف کیک نخوابد و در آخر گردو را هم خیلی آهسته با مایه مخلوط می کنیم.

 

مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و سه با روی سطح کار می کوبیم تا حباب های داخلش خارج شود، سپس قالب را داخل فر که کاملاً گرم شده به مدت سی و پنج تا چهل و پنج دقیقه قرار می دهیم تا بپزد،بعد از سی و پنج دقیقه در فر را باز کنید و یک خلال دندان را داخل کیک کنید اگر از مایه کیک به خلال دندان چسبید یعنی کیک نپخته و باید ده دقیقه دیگر هم زمان بدهید.

 

بعد از پخت کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی سرد شود بعد از قالب خارج کنید و اجاز دهید کامل سرد شود، سپس برای فراستینگ ۲۵۰ گرم ماسکارپونه و ۵۰ گرم کره که هردو به دمای محیط رسیدند و نرم شدند را با ۳-۴ قاشق غذا خوری پودر قند با همزن میزنیم تا سبک و حجیم شود ،می توانیم کیک را از وسط ببریم و فراستینگ را بین دولایه و روی کیک بمالیم و با سلیقه خودمان تزئین کنیم.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی) 

دستور پخت کیک هویج و گرد ، طرز تهیه کیک هویج و گرد ، درست کردن کیک هویج و گرد ، دستور پخت کیک هویج و گرد ، آموزش آشپزی ،

نوشته های مرتبط

طرز تهیه املت یونانی

هادی گراوندی

طرز تهیه رولت سوئیسی

هادی گراوندی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

13 + 12 =