۲۹ مرداد ۱۴۰۱
مجله تخصصی زیبایی و سلامت معرفی مواد آرایشی بهداشتی

خواص و فواید صابون گوگرد

خواص و فواید صابون گوگرد

خواص و فواید صابون گوگرد :

گوگرد از زمان های قدیم به عنوان یک درمان برای آکنه، پسوریازیس، اگزما و موارد دیگر کاربرد دارد.

دلایل استفاده از گوگرد به این دلیل است که گوگردبه طور مستقیم بر دو مورد از سه دلیل اصلی ایجاد آکنه تأثیر می گذارد. استفاده از گوگردباعث می شود نتایج بهتری برای پوست های حساس و روغنی حاصل شود. اغلب این نوع پوست ها بسیار حساس هستند و نیاز به مراقبت بیشتری دارند، و از آنجا که گوگردنرمو خشک است، برای هر دو مورد، تاثیرگذار است.

از گوگرد همچنین می توان برای محو شدن زخم های تیره، ناشی از آکنه نیز استفاده کرد.

قبل از مصرف گوگرد، ضروری است که بدانید گوگرد چیست و چگونه به مقابله با ایجاد و درمان آکنه می پردازد.

اجاره دهید تا چند نکته اصلی گوگرد را مرور کنیم :

گوگرد :

گوگرد یک عنصر طبیعی است که یکی از عناصر اساسی برای همه سلول های زنده است. گوگرد در سنگ ها و مواد معدنی وجود دارد و برای رشد گیاهان ضروری است. همچنین در بدن ما در اسیدهای آمینه، ویتامین ها و پوست و مو یافت می شود. گوگرد که به شکل پودر سفیدی است، در گذشته به عنوان “سنگ ماسه سنگ” شناخته می شد. و بیشتر افراد گوگرد را با بوی تند آن می شنناختند.

گوگرد خالص درمواد معدنی مانند مانند نمک اپسوم یا گچ یافت می شود.

به طور معمول گوگرد را به ترکیباتی چون اسیدهای سولفوریک، سولفیدها و سولفات تبدیل می کنند، که این ترکیبات را در شامپوها و انواع کود استفاده می کنند.

آکنه و گوگرد :

از گوگرد در طول تاریخ برای مقاصد پزشکی بسیاری، از جمله در درمان آکنه و لکه های ناشی از آن، تولید ماسک ها  انواع صابون استفاده می شود. محصولات تولید شده از گوگرد، در بیشتر موارد در درمان آکنه های خفیف تا متوسط و در درجه اول جوش های سرسیاه تاثیر دارند.

از آن جایی که معمولا برای درمان آکنه از بنزوئیل پراکسید و اسید سالیسیلیک استفاده می کنند، اما محصولات گوگرد نسبت به آن ها، منجر به درمان بهتری می شود.

سه مورد باعث بروز آکنه، التهاب، و سبوم می شود، که گوگرد برای مقابله با دو مورد آن تاثیرگذر است.

آکنه ها در صورت وجود التهاب روی پوست، جوش های سر سفید و  سر سیاه ایجاد می شوند که منافذ، سلولهای مرده پوست و سبوم را مسدود می کنند. گوگرد در معالجه و درمان جوش های سر سفید و سر سیاه و جلوگیری از بروز جوش ها رایج است، اما روش قطعی  برای درمان جوش ها نیست.

فواید گوگرد برای پوست :

برخی از خواص گوگرد، منجر شده تا محصولات گوگرد به عنوان یک درمان عالی برای آکنه و التهابات پوستی و باکتریایی و سایر مشکلات پوستی شناخته شوند. گوگرد باعث کاهش چربی اضافه پوست می شود.

پوست های حساس و روغنی، بیشترین استفاده  و مزیت را از گوگرد دارند.

محصولات گوگردی متنوعی برای شستشوی پوست، اقدامات درمانی، و ماسک های مختلف وجود دارد.

دراینجا به برخی از خواص گوگرد می پردازیم :

لکه ها را محو می کند :

گوگرد باعث کاهش سبوم (روغن) روی پوست می شود. استفاده از گوگرد، می تواند باعث کاهش سطح چربی شده و منجر به خشک شدن جوش ها و از بین رفتن لکه های جوش شود.

لایه برداری پوست :

همچنین گوگرد برای لایه برداری پوست های مرده نیز به کار برده می شود. که موجب از بین رفتن سلول های مرده و منافذ مسدود شده خواهد شد.

مبارزه با باکتری ها :

همانطور که در مطالب بالاتر اشاره کردیم، گوگرد دارای خواص ضد باکتریایی است. و همین موضوع باعث علاقه متخصصان پوست به محصولات گوگرد شده است، زیرا باکتری ها و قارچ های مختلف روی پوست را از بین می برد.

درمان حساسیت های پوستی :

چون گوگرد ضد التهاب است، به نرم شدن و لایه برداری پوست های مرده و ضخیم کمک می کند، اغلب در درمان آکنه، پسوریازیس، و درماتیت یا شوره سر استفاده می شود. گوگرد همچنین برای معالجه اگزما، و روزاسه نیز شناخته شده است.

اثرات جانبی گوگرد:

خشک شدن پوست :

گوگرد می تواند باعث خشک شدن پوست شده و پوست را تحریک کند، بنابراین

بسیاری از متخصصان پوست، توصیه می کنند که افراد هنگام استفاده از محصولات حاوی گوگرد،

احتیاط کنند. البته آن ها اعتقاد دارند که گوگرد نسبت به برخی از داروهای آکنه دیگر، ملایم تر است.

اما معمولا این مسئله برای افرادی که پوست حساسی دارند، کمی گیج کننده است و

باید همه جوانب احتیاط را درنظر بگیرند. به همین دلیل متخصصان پوست تاکید دارند قبل از

استفاده از محصولات گوگردی پوست، حتما با پزشک خود مشورت کنید.

بوی نامطبوع:

عموما اغلب افراد، گوگرد را با بوی نامطبوع و تندی که دارد و گاهاً آزار دهنده است می شناسند.

طریقه مصرف:

به گفته پزشکان، افراد می توانند این دارو را به صورت روزانه استفاده  کنند، حتی بعضی از انواع پوست می توانند دو بار در روز از محصولات گوگردی ازجمله انواع صابون به عنوان شستشوی پوست استفاده کنند.

پوست های حساس:

ممکن است استفاده از گوگرد برای بعضی از افراد که دارای پوست حساسی هستند؛

باعث خشکی و ملتهب شدن پوست شود و تحریک کننده باشد.

معمولا گوگرد را به عنوان یک ماده پاک کننده پوست، که یک بار در روز استفاده می شود،

مناسب می دانند.

اشکال دیگر:

نه تنها می توانید گوگرد را به صورت موضعی استفاده کنید، بلکه می توانید

از طریق مکمل های گوگرد به صورت خوراکی مصرف کنید تا از عملکردهای طبیعی بدن،

پشتیبانی کند. با این حال پزشکان برای نتیجه بهتر حاصل از، استفاده از محصولات گوگرد،

به مصرف موضعی آن تاکید بیشتری دارند.

مطالعات دقیقی در رابطه با مکمل های خوراکی گوگرد برای آکنه وجود ندارد، و

هیچ داروی پیشنهادی فعلی توصیه نمی شود.

محققان و متخصصان پوست بیشتر به مصرف موضعی محصولات گوگردی تاکید دارند، زیرا

به جای گذر از دستگاه گوارش و جریان خون، بیشتر روی پوست اثر می گذارد.

طبق گفته محققان پوست، بهتر است از مکمل ها برای کاهش التهاب و

ارتقاء سلامت روده استفاده کنید.

اما همیشه قبل از مصرف مکمل ها، با پزشک خود مشورت کنید.

نباید ها :

سعی کنید از ترکیب گوگرد با سایر مواد موضعی که باعث خشک شدن پوست یا

لایه برداری عمیق می شوند، مانند رتینوئیدها، بنزوئیل پراکسید و اسید سالیسیلیک،

جلوگیری کنید تا از خشکی یا ملتهب شدن پوست جلوگیری شود.

برای مطالعه صابون زغال و ۱۰ مزیت شگفت انگیز آن، روی لینک کلیک کنید.

منابع: vitagene  و  byrdie

خواص و فواید صابون گوگرد خواص و فواید صابون گوگرد صابون گوگرد فواید گوگرد برای پوست پوست های حساس فواید گوگرد برای پوست اثرات جانبی گوگرد اثرات جانبی گوگرد  اثرات جانبی گوگرد 

نوشته های مرتبط

شیر پاک کن چیست و استفاده از آن چه فوایدی دارد

مدیر محتوا

گره کراوات Eldredge

هادی گراوندی

سفت کردن گونه ها وصورت ، ورزش ها و تمرینات مناسب آن

مدیر محتوا

ارسال دیدگاه

یازده − نه =