تهیه املت با سیب زمینی و سبزیجات
مواد لازم برای تهیه املت با سیب زمینی و سبزیجات :
- آرد ذرت موردنیاز یک فنجان
- آب موردنیاز یک چهارم فنجان املت
- گوجه فرنگی موردنیاز یک عدد
- کره موردنیاز یک چهارم فنجان
- تخم مرغ مورد نیاز ۵ عدد
- سیب زمینی مورد نیاز چهار عدد
- خامه ترش موردنیاز یک چهرم فنجان املت
- نمک و فلفل موردنیاز به مقدار لازم
- نعنای تازه موردنیاز یک چهارم فنجان
- روغن زیتون موردنیاز یک چهارم فنجان
طرز پخت املت با سیب زمینی و سبزیجات :
برای اولین مرحله از پخت املت با سیب زمینی و سبزیجـات آب و آرد ذرت را باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا به شکل خمیر در آید .
برای مرحله دوم از پخت املت روغن زیتون را در یک ماهی تابه ریخته و خمیری را که از قبل آماده کرده بودیم را در کف آن گذاشته و ماهی تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا ۵ دقیقه حرارت ببیند و بعد آنها را زیر و رو کنید .
برای مرحله چهارم در ضرف دیگری تخم مرغ ها را همراه با گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و کره رو با هم خوب مخلوط می کنیم .
برای مرحله چهارم سیب زمینی ها را که قبلاً به قطعات کوچک خرد کرده ایم را با محتوای درون ظرف روی خمیر می گذاریم .
برای مرحله پنجم خمیر را در درون فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم .
برای سرو کردن ان غذا پس از پخته شدن با برگهای ریحان و نعناع و خامه ترش تزئین می کنیم .
امیدوارم از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید .
برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید .
برای مرحله دوم روغن زیتون را در یک ماهی تابه ریخته و خمیری را که از قبل آماده کرده بودیم را در کف آن گذاشته و ماهی تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا ۵ دقیقه حرارت ببیند و بعد آنها را زیر و رو کنید . پخت املت