طرز تهیه حلیم ، درست کردن حلیم ، طرز پخت حلیم ، طرز تهیه حلیم ، درست کردن حلیم ، ایراندخت ، تهیه حلیم ،
طرز تهیه حلیم :
مواد لازم برای ۶ نفر : ایراندخت
- سردست گوسفند …………………… ۲ عدد
- نخود ………………………………. ۱ فنجان در صورت تمایل
- دارچین ……………………………. ۱ قاشق چای خوری
- آب ………………………………… ۳ لیتر
- نمک ………………………………. ۳ قاشق چای خوری ایراندخت
- شکر ………………………………. مقداری
- کره ……………………………….. ۱ قاشق سوپ خوری
- گندم مخصوص حلیم ………………. ۲ فنجان
- فلفل ……………………………….. ربع قاشق چای خوری
- زردچوبه ………………………….. ربع قاشق چای خوری
طرز پخت حلیم : ایراندخت
قطعات گوشت را در یک دیگ انداخته و حدوداً ۸ فنجان آب به آن اضافه کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.
سپس پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه و نخود را در آن بریزید و برای یک ساعت روی حرارت ملایم بپزید.
گندم را در دو فنجان آب خیس کرده و با حرارت ملایم بپزید و بعد به خوبی بکوبید و از آبکش رد کنید تا پوست اضافی گندم ها گرفته شود.
گندم آماده شده را داخل مواد بالا بریزید. آب را نیز به مواد اضافه کرده و به طور مرتب هم بزنید. اجازه دهید ۱ ساعت با حرارت آرام بپزد.
گوشت گوسفند را از حلیم جدا کرده و آن را در هاون بکوبید و مجدداً در حلیم بریزید. ایراندخت
سرو :
برای خوش طعمی حلیم، بهتر است هنگام سرو کردن، مقداری پودر دارچین و کمی کره یا روغن کرمانشاهی روی حلیم بریزید.
تزئین :
برای تزئین حلیم نیز، می توان از کنجد، دارچین و گل محمدی استفاده کنید. ایراندخت
نکته :
می توانید به جای گوشت گوسفندی از گوشت مرغ و یا گوشت بوقلمون استفاده کنید. ایراندخت
برای دیدن :
طرز تهیه دسر پنیر و هلو، کلیک کنید. ایراندخت