۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه حلیم

طرز تهیه حلیم

طرز تهیه حلیم ، درست کردن حلیم ، طرز پخت حلیم ، طرز تهیه حلیم ، درست کردن حلیم ، ایراندخت ، تهیه حلیم ، 

 

طرز تهیه حلیم :

مواد لازم برای ۶ نفر :     ایراندخت

  • سردست گوسفند …………………… ۲ عدد
  • نخود ………………………………. ۱ فنجان در صورت تمایل
  • دارچین ……………………………. ۱ قاشق چای خوری
  • آب ………………………………… ۳ لیتر
  • نمک ………………………………. ۳ قاشق چای خوری     ایراندخت
  • شکر ………………………………. مقداری
  • کره ……………………………….. ۱ قاشق سوپ خوری
  • گندم مخصوص حلیم ………………. ۲ فنجان
  • فلفل ……………………………….. ربع قاشق چای خوری
  • زردچوبه ………………………….. ربع قاشق چای خوری

طرز پخت حلیم :     ایراندخت

قطعات گوشت را در یک دیگ انداخته و حدوداً ۸ فنجان آب به آن اضافه کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.

سپس پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه و نخود را در آن بریزید و برای یک ساعت روی حرارت ملایم بپزید.   

گندم را در دو فنجان آب خیس کرده و با حرارت ملایم بپزید و بعد به خوبی بکوبید و از آبکش رد کنید تا پوست اضافی گندم ها گرفته شود.

گندم آماده شده را داخل مواد بالا بریزید. آب را نیز به مواد اضافه کرده و به طور مرتب هم بزنید. اجازه دهید ۱ ساعت با حرارت آرام بپزد.

گوشت گوسفند را از حلیم جدا کرده و آن را در هاون بکوبید و مجدداً در حلیم بریزید.     ایراندخت

سرو :

برای خوش طعمی حلیم، بهتر است هنگام سرو کردن، مقداری پودر دارچین و کمی کره یا روغن کرمانشاهی روی حلیم بریزید.

تزئین :

برای تزئین حلیم نیز، می توان از کنجد، دارچین و گل محمدی استفاده کنید.     ایراندخت

نکته :

می توانید به جای گوشت گوسفندی از گوشت مرغ و یا گوشت بوقلمون استفاده کنید.     ایراندخت

برای دیدن :

طرز تهیه کیک پنیری شکلاتی    

طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه

طرز تهیه تیرامیسو بیسکوییت

طرز تهیه دسر شارلوت آلبالو

تهیه دسر بیسکوییت و خامه

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

طرز تهیه دسر پنیر و هلو، کلیک کنید.     ایراندخت

ایران دخت  

نوشته های مرتبط

طرز تهیه دسر شارلوت آلبالو

فاطمه میرزایی

طرز تهیه چلو کباب ترخونی

طرز تهیه آش انار

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

شش + 15 =