۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه املت با ادویه مخصوص

طرز تهیه املت با ادویه مخصوص

طرز تهیه املت با ادویه مخصوص 

مواد لازم جهت تهیه املت با ادویه مخصوص :

 

  • گوشت خرد شده مورد نیاز ۲۲۵ گرم 
  • سوسیس خرد شده مورد نیاز ۲۲۵ گرم 
  • سیر رنده شده مورد نیاز ۱ حبه                                                          املت با ادویه مخصوص
  • روغن زیتون مورد نیاز  یک دوم پیمانه 
  • نمک مورد نیاز  ۱ قاشق غذاخوری 
  • زیره مورد نیاز ۱ قاشق چای خوری 
  • رب گوجه فرنگی مورد نیاز ۱ قاشق 
  • سس سویا مورد نیاز  ۱ قاشق                                                              املت با ادویه مخصوص
  •  تخم مرغ مورد نیاز ۶ عدد 
  • پنیر پارمسان رنده شده مورد نیاز ۲ قاشق 

طرز پخت املت با ادویه مخصوص :

برای پخت املت با ادویه مخصوص  در اولین مرحله فر را بر بروی ۳۲۵ درجه فارنهایت گذاشته و بگذارید گرم شود . 

برای دومین مرحله روغن زیتون را در ماهی تابه ریخته و  گوشت و سوسیس و سیر را به روغن زیتون اضافه کنید و بگذارید خوب تفت بخورد .

برای مرحله سوم نمک و زیره و رب گوجه فرنگی را همراه با سس سویا به این مواد اضافه کنید و خوب آنها را مخلوط نمایید . و بعد آنها را گنار بذارید تا سرد بشود . 

برای مرحله چهارم تخم مرغ را با پنیر پارمسان با هم مخلوط کنید و مخلوط گوشت را در ظرف نسوزی بریزید و تخم مرغ ها را بروی ان بریزید . ظرف را در فر بگذارید و املت را با حرارت ۳۲۵ در جه فارنهات به مدت ۴۵ طبخ دهید . 

برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کیک کنید .

 

برای مرحله چهارم تخم مرغ را با پنیر پارمسان با هم مخلوط کنید و مخلوط گوشت را در ظرف نسوزی بریزید و تخم مرغ ها را بروی ان بریزید . ظرف را در فر بگذارید و را با حرارت ۳۲۵ در جه فارنهات به مدت ۴۵ طبخ دهید . طرز تهیه با ادویه مخصوص برای پخت املت با ادویه مخصوص  در اولین مرحله فر را بر بروی ۳۲۵ درجه فارنهایت گذاشته و بگذارید گرم شود . 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه کله و پاچه گوسفندی

فاطمه میرزایی

ماکارونی سبزیجات با نعنا و کاری

فاطمه میرزایی

طرز تهیه انواع رب ها

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

17 + 9 =