طرز تهیه املت با ادویه مخصوص
مواد لازم جهت تهیه املت با ادویه مخصوص :
- گوشت خرد شده مورد نیاز ۲۲۵ گرم
- سوسیس خرد شده مورد نیاز ۲۲۵ گرم
- سیر رنده شده مورد نیاز ۱ حبه املت با ادویه مخصوص
- روغن زیتون مورد نیاز یک دوم پیمانه
- نمک مورد نیاز ۱ قاشق غذاخوری
- زیره مورد نیاز ۱ قاشق چای خوری
- رب گوجه فرنگی مورد نیاز ۱ قاشق
- سس سویا مورد نیاز ۱ قاشق املت با ادویه مخصوص
- تخم مرغ مورد نیاز ۶ عدد
- پنیر پارمسان رنده شده مورد نیاز ۲ قاشق
طرز پخت املت با ادویه مخصوص :
برای پخت املت با ادویه مخصوص در اولین مرحله فر را بر بروی ۳۲۵ درجه فارنهایت گذاشته و بگذارید گرم شود .
برای دومین مرحله روغن زیتون را در ماهی تابه ریخته و گوشت و سوسیس و سیر را به روغن زیتون اضافه کنید و بگذارید خوب تفت بخورد .
برای مرحله سوم نمک و زیره و رب گوجه فرنگی را همراه با سس سویا به این مواد اضافه کنید و خوب آنها را مخلوط نمایید . و بعد آنها را گنار بذارید تا سرد بشود .
برای مرحله چهارم تخم مرغ را با پنیر پارمسان با هم مخلوط کنید و مخلوط گوشت را در ظرف نسوزی بریزید و تخم مرغ ها را بروی ان بریزید . ظرف را در فر بگذارید و املت را با حرارت ۳۲۵ در جه فارنهات به مدت ۴۵ طبخ دهید .
برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کیک کنید .
برای مرحله چهارم تخم مرغ را با پنیر پارمسان با هم مخلوط کنید و مخلوط گوشت را در ظرف نسوزی بریزید و تخم مرغ ها را بروی ان بریزید . ظرف را در فر بگذارید و را با حرارت ۳۲۵ در جه فارنهات به مدت ۴۵ طبخ دهید . طرز تهیه با ادویه مخصوص برای پخت املت با ادویه مخصوص در اولین مرحله فر را بر بروی ۳۲۵ درجه فارنهایت گذاشته و بگذارید گرم شود .