طرز تهیه بیف استروگانف با قارچ
مواد لازم جهت تهیه بیف استروگانـف با قارچ :
- کره مورد نیاز چهار قاشق مرباخوری
- گوشت خورد شده مورد نیاز ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم بیف استروگانف
- پیاز خرد شده مورد نیاز نصف فنجاه
- قارچ خرد شده مورد نیاز ۲۵۰ گرم
- جوز هندی یک هشتم قاشق مربا خوری
- ترخون ( تلخون ) خرده شده مورد نیاز دو قاشق مربا خوری
- آوشن مورد نیاز یک قاشق مرباخوری
- ماست خامه ای مورد نیاز مورد نیاز یک فنجان بیف استروگانف
- نمک و فلفل مورد نیاز به مقدار لازم
- جعفری تازه خرد شده موردنیاز دو قاشق مرباخوری
- یک بسته ماکارونی یا ندولز
طرز پخت بیف استروگانف با قارچ :
ماهی تابه را روی شعله ی نرم اجاق گاز بذارید . کره را که قبلاً آماده کرده اید یک قاشق از آن را در ماهی تابه قرار دهید و بعد پیازهای خرد شده را به کره اضافه کنید و برای پنج یا شش دقیقه تفت بدهید .
در یک ماهی تابه دیگه به صورت جداگانه کره بریزید و قارچ های خرد شده را که از قبل آماده کرده اید را به آن اضافه کنید تا قشنگ پخته و نرم بشود .
بعد از اینکه مراحل قبل را آماده کردید بعد جوز هندی ، ترخون ( تلخون ) و آویشن را به قارچ اضافه کرده و بعد از این کار ماست خامه ای را هم اضافه کنید .
بعد گوشت ها را که قبلاً خرده کرده و پخته اید را به پیاز ها اضافه می کنید و بعد از اینکه تفت خورد آن را به مخلوط مواد قارچ اضافه می کنیم .
این نکته را به یاد داشته باشید که ماکارونی یا نودلز را جداگانه می پزید و حسابی که نرم و پخته شد آن را به واد اضافه می کنید و بیف استروگانف شما آماده سرو و خوردن می باشد .
برای دیدم مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید .
طرز تهیه بیف استروگانف با قارچ طرز پخت بیف استروگانف با قارچ