۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه مربای کامکوات یا پرتقال مینیاتوری

طرز تهیه مربای کامکوات یا پرتقال مینیاتوری ٬  پخت مربای کامکوات ٬ طرز تهیه مربای کامکوات ٬ پخت مربای پرتقال مینیاتوری ٬ طرز تهیه مربای پرتقال مینیاتوری  ٬  پخت مربای کامکوات ٬ طرز تهیه مربای کامکوات ٬ پخت مربای پرتقال مینیاتوری ٬ طرز تهیه مربای پرتقال مینیاتوری 

طرز تهیه مربای کامکوات یا پرتقال مینیاتوری ٬  پخت مربای کامکوات ٬ طرز تهیه مربای کامکوات ٬ پخت مربای پرتقال مینیاتوری ٬ طرز تهیه مربای پرتقال مینیاتوری  ٬  پخت مربای کامکوات ٬ طرز تهیه مربای کامکوات ٬ پخت مربای پرتقال مینیاتوری ٬ طرز تهیه مربای پرتقال مینیاتوری 

 

طرز تهیه مربای کامکوات یا پرتقال مینیاتوری:

کامکوات میوه پرتقالی شکل به اندازه سه چهارسانتیمتر و از دسته مرکبات بوده و سرشار از ویتامین c می باشد و طعم ترش و شیرین دارد، امروزه از آن درتزئین شیرینی و دسرها استفاده می شود و یا به صورت مربا برای صبحانه یا همراه چای مصرف می شود.

مواد لازم مربای کامکوات:

کامکوات : یک کیلو
شکر : یک کیلو
آب یا آب پرتقال یامخلوط هردو : سه لیوان
گلاب : ۵۰ میلی لیتر( درصورت تمایل
دانه هل : به میزان دلخواه
خلال پسته : صدگرم

روش پخت مربای کامکوات:

کامکوات ها را بعد از شستن می توانید به صورت درسته بپزید یا به شکل طولی یا عرضی برش داده و دونیم کرده یا حلقه حلقه نمایید، در صورتیکه درسته می پزید بایستی با خلال دندان روی آنها را سوراخ سوراخ نمایید، در دو مورد بعدی ، بعد از برش هسته ها را خارج نمایید. برای گرفتن تلخی کامکوات ها آنها را در آب ریخته و به مدت ده دقیقه بجوشانید و بعد از آبکشی با آب کاملا سرد بشویی، سه بار این کار را تکرار نمایید، در روش دیگر کامکوات ها را بیست و چهار ساعت در آب سرد خیس می کنند و چندین بار آب آن را عوض می نمایند.

 

اگر دوست دارید کامکوات ها کمی رگه تلخی داشته باشن، فقط چهارساعت آنها را بخیسانید و آبش را چند بار عوض نمایید، البته کامکوات های درسته در مقایسه با کامکوات های برش خورده کمی رگه تلخی خواهندداشت، دراین مرحله کامکوات ها را در مقدار کمی آب جوش ریخته و بگذارید به اندازه تمایلتون بپزه چون بعد از اضافه شدن شربت کامکوات ها تغییر چندانی نمی کنند (آب زیادنریزید ، فقط به اندازه ای که نرم بشن).

 

اگر سفت تر دوست دارید یا برای تزیین استفاده می کنید، کمتر بپزید و با لعکس، سپس را شربت آماده نمایید. به آب یا آب پرتقال یا مخلوط هر دو شکر و هل را اضافه کنید و اجازه دهید شکر در آن حل شود، کامکوات ها را اضافه نموده و بگذارید با حرارت ملایم به مدت پنجاه دقیقه با در نیم لا مربا بجوشد، اگر دوست دارید در این مرحله یک استکان کوچک گلاب اضافه نموده و ده دقیقه دیگر بجوشانید تا شربت قوام یابد، بعد از پخت قابلمه را از روی حرارت بر داشته روی آن پارچه بکشید و بعد از بیست و چهارساعت داخل ظرف شیشه ای بریزید و به یخچال انتقال دهید.

 

@macooook


نکته :

من آبلیمو اضافه نکردم چون کامکوات خودش مزه ترشی هم داره اگر غلظت شربت متناسب باشه، شکرک نمیزنه ولی اگر طولانی مدت نگهداری می کنید میتونید یک قاشق غذاخوری آب لیمو هم اضافه کنید. کامکوات درسته را معمولاً همراه با چای میل می کنند و برای صبحانه یا تزئین دسر و شیرینی از برش خورده ی آن استفاده می شود.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

 

 

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه شیرینی گوشفیل

هادی گراوندی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

طرز تهیه چیز کیک لوتوس

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

دو × 3 =