۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه شیرینی پادرازی

طرز تهیه شیرینی پادرازی ٬ درست کردن شیرینی پادرازی ٬ طرز پخت شیرینی پادرازی ٬ آموزش آشپزی ٬ درست کردن شیرینی پادرازی ٬

طرز تهیه شیرینی پادرازی ٬ درست کردن شیرینی پادرازی ٬ طرز پخت شیرینی پادرازی ٬ آموزش آشپزی ٬ درست کردن شیرینی پادرازی ٬ طرز تهیه شیرینی پادرازی ٬ درست کردن شیرینی پادرازی ٬ طرز پخت شیرینی پادرازی ٬ آموزش آشپزی ٬ درست کردن شیرینی پادرازی ٬

 

مواد لازم برای شیرینی پادرازی:

  • آرد سفید : ۱۳۰ گرم
  • آرد نخودچی : ۱۳۰ گرم
  • آرد برنج : ۱۱۰ گرم
  • روغن جامد : ۲۲۰ گرم
  • پودر قند : ۵۰ گرم
  • عسل : ۵۰ گرم
  • پودر هل : ۲ قاشق چای خوری
  • زعفران دم کشیده غلیظ : ۱ قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ : ۱ عدد برای رومال
  • زغفران دم کشیده غلیظ :۱-۲ قاشق چای خوری برای رومال
  • کنجد و پودر پسته به میزان دلخواه

@macooook

 

طرز پخت شیرینی پادرازی:

  • حتما از عسل در پخت این شیرینی استفاده کنید که در رنگ و بافت شیرینیتون خیلی تاثیر داره اگر احتمالا عسل در دسترس نبود ۵۰ گرمِ دیگه پودر قند اضافه کنید.
  • از بیست دقیقه قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه گرم کنید و بعد سینی شیرینی ها رو در طبقه وسط به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه قرار بدید ،بیشتر از این تایم تو فر بمونن قهوه ای تیره میشن.
  • دو دقیقه ی آخر می تونید گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی ها خوش رنگ بشن.
  • آردها رو مخلوط کنید و سه بار الک کنید ، از آرد تازه و مرغوب در پخت شیرینی هاتون استفاده کنید.
  • شیرینی ها رو بعد از اینکه از فر خارج کردید تا یک ساعت اجازه بدید کاملا سرد بشن، بعد داخل ظرف سرو یا ظرف نگهداری قرار بدید.
  • شیرینی های پادرازی رو می تونید به مدت یک ماه در ظرف در بسته و در جای خنک نگهداری کنید.
  • حتما برای پخت شیرینی در منزل ،سینی گالوانیزه تهیه کنید.

شیرینی های خونگی خیلی راحت درست میشه و خیلی خوشمزه و سالم تر از شیرینی های بازاریست ،پس با کمی دقت و صرف وقت از شیرینی هایی که دستپخت خودتونن لذت ببرید.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

نوشته های مرتبط

طرز تهیه شربت زعفران

فاطمه میرزایی

طرز تهیه دسر نان سوخاری

فاطمه میرزایی

طرز تهیه خوراک بادنجان

فاطمه میرزایی

۴ دیدگاه

کورش ۱۴۰۰-۰۱-۱۰ at ۴:۰۱ ب٫ظ

عالیه بخش آشپزیتون

پاسخ
هادی گراوندی ۱۴۰۰-۰۱-۲۶ at ۱۱:۰۷ ق٫ظ

سپاس

پاسخ
ناشناس ۱۴۰۰-۰۱-۱۰ at ۱۲:۱۸ ب٫ظ

خیلی عالیه

پاسخ
هادی گراوندی ۱۴۰۰-۰۱-۱۰ at ۱۲:۲۴ ب٫ظ

سپاسگزارم

پاسخ

ارسال دیدگاه

نه + 14 =