طرز تهیه شیرینی پادرازی ٬ درست کردن شیرینی پادرازی ٬ طرز پخت شیرینی پادرازی ٬ آموزش آشپزی ٬ درست کردن شیرینی پادرازی ٬ طرز تهیه شیرینی پادرازی ٬ درست کردن شیرینی پادرازی ٬ طرز پخت شیرینی پادرازی ٬ آموزش آشپزی ٬ درست کردن شیرینی پادرازی ٬
مواد لازم برای شیرینی پادرازی:
- آرد سفید : ۱۳۰ گرم
- آرد نخودچی : ۱۳۰ گرم
- آرد برنج : ۱۱۰ گرم
- روغن جامد : ۲۲۰ گرم
- پودر قند : ۵۰ گرم
- عسل : ۵۰ گرم
- پودر هل : ۲ قاشق چای خوری
- زعفران دم کشیده غلیظ : ۱ قاشق چای خوری
- زرده تخم مرغ : ۱ عدد برای رومال
- زغفران دم کشیده غلیظ :۱-۲ قاشق چای خوری برای رومال
- کنجد و پودر پسته به میزان دلخواه
طرز پخت شیرینی پادرازی:
- حتما از عسل در پخت این شیرینی استفاده کنید که در رنگ و بافت شیرینیتون خیلی تاثیر داره اگر احتمالا عسل در دسترس نبود ۵۰ گرمِ دیگه پودر قند اضافه کنید.
- از بیست دقیقه قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه گرم کنید و بعد سینی شیرینی ها رو در طبقه وسط به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه قرار بدید ،بیشتر از این تایم تو فر بمونن قهوه ای تیره میشن.
- دو دقیقه ی آخر می تونید گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی ها خوش رنگ بشن.
- آردها رو مخلوط کنید و سه بار الک کنید ، از آرد تازه و مرغوب در پخت شیرینی هاتون استفاده کنید.
- شیرینی ها رو بعد از اینکه از فر خارج کردید تا یک ساعت اجازه بدید کاملا سرد بشن، بعد داخل ظرف سرو یا ظرف نگهداری قرار بدید.
- شیرینی های پادرازی رو می تونید به مدت یک ماه در ظرف در بسته و در جای خنک نگهداری کنید.
- حتما برای پخت شیرینی در منزل ،سینی گالوانیزه تهیه کنید.
شیرینی های خونگی خیلی راحت درست میشه و خیلی خوشمزه و سالم تر از شیرینی های بازاریست ،پس با کمی دقت و صرف وقت از شیرینی هایی که دستپخت خودتونن لذت ببرید.
۴ دیدگاه
عالیه بخش آشپزیتون
سپاس
خیلی عالیه
سپاسگزارم