۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه اردو قارچ

طرز تهیه اردو قارچ

طرز تهیه اردو قارچ

طرز تهیه اردو قارچ

 

مواد لازم اردو قارچ برای شش نفر :

  • نان بریده شده چهار گوش کوچک ۱۲ عدد
  • قارچ مورد نیاز ۵۰۰ گرم
  • خامه مورد نیاز ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل مورد نیاز بقدر کافی
  • گرد سیر مورد نیاز به مقدار کم
  • آبلیمو  مورد نیاز به قدر نیاز
  • آرد به مورد نیاز نصف قاشق سوپ خوری

طرز تهیه و پخت اردو قارچ

قارچ را خورد کرده ، و در پارچه خشک می کنیم . کمی آبلیمو به آن می زنیم که سیاه نشود . کره را در ظرف آب می کنیم ، قارچ را در کره کمی سرخ می کنیم . کمی نمک و فلفل و گرد سیر به آن می زنیم .

نصف قاشق سوپ خوری آرد روی ان می پاشیم و بهم می زنیم تا سس قارچ کمی غلیظ شود .نان ها را در توستر ، توست می کنیم و یا در سینی فر می چینیم و کمی برشته می نماییم .

خامه را با قارچ که باید گرم باشد مخلوط می نماییم و روی هر ورقه نان را کمی از مایه قارچ و خامه می ریزیم و با یک جعفری روی آن را تزئین نموده ، اردو را گرم سر میز می بریم  .

قارچ را خورد کرده ، و در پارچه خشک می کنیم . طرز تهیه و پخت اردو قارچ کمی آبلیمو به آن می زنیم که سیاه نشود . کره را در ظرف آب می کنیم ، قارچ را در کره کمی سرخ می کنیم . کمی نمک و فلفل و گرد سیر به آن می زنیم . نصف قاشق سوپ خوری آرد روی ان می پاشیم و بهم می زنیم تا سس قارچ کمی غلیظ شود .نان ها را در توستر ، توست می کنیم و یا در سینی فر می چینیم و کمی برشته می نماییم .خامه را با قارچ که باید گرم باشد مخلوط می نماییم و روی هر ورقه a a

نوشته های مرتبط

طرز تهیه شیر برنج خوشمزه

هادی گراوندی

تهیه اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل

هادی گراوندی

طرز تهیۀ اسپاگتی با پنیر

هادی گراوندی