۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه املت با تن ماهی

طرز تهیه املت با تن ماهی

طرز تهیه املت با تن ماهی

مواد لازم برای تهیه املت با تن ماهی :

 

  • پیاز و بنده شده مورد نیاز ۱ عدد بزرگ
  • تخم مرغ مورد نیاز ۵ د
  • روغن مایع مورد نیاز ۲ قاشق غذاخوری                                    املت
  • مورد نیاز و برنده شده عدد
  • جعفری خرد شده یک چهارم لیوان
  • ماهی بدون روغن مورد نیاز یک قوطی ریز شده
  • مورد نیاز بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
  • شده مورد نیاز سیر له شده مورد نیاز ۱ عدد               

 

پخت املت با تن ماهی،  املت

پخت امـلت با تن ماهی :

برای پخت املت با تن ماهی مرحله اول پیاز رنده شده و جعفری خرد شدن و گوجه فرنگی ها را با هم مخلوط کرده و بعد ادویه را به مخلوط اضافه می کنیم و با دست همه آنها را خوب هم می زنیم .

برای مرحله دوم تخم مرغ های زده شده و روغن نباتی را به مواد اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب مخلوط می زنیم .

مرحله سوم تن ماهی ها را که قبلاً ریز کرده ایم به مخلوط اضافه می کنیم و آن ها را خوب با هم مخلوط می کنیم .

برای مرحله چهارم آرد و بکینگ پودر با هم ترکیب می کنیم و به مواد اضافه می کنیم .

مرحله پنجم ظرف مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری و مخلوط مواد را داخل سینی میریزیم و به مدت زمان ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر می گذاریم تا زمانی که سطح آن کامل طلایی شود .

امیدوارم غذای لذیذ لذت کافی را ببرید . 

 برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید .

مرحله پنجم ظرف مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری و مخلوط مواد را داخل سینی میریزیم و به مدت زمان ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر می گذاریم تا زمانی که سطح آن کامل طلایی شود . ا طرز تهیه املت با تن ماهی پخت املت با تن ماهی

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه دسر پاناکوتا

هادی گراوندی

طرز تهیه خورشت ترش واش

هادی گراوندی

طرز تهیه دسر شارلوت آلبالو

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

سه × چهار =