۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه دسر پاناکوتا

طرز تهیه دسر پاناکوتا ، مواد لازم برای تهیه پاناکوتا ، درست کردن دسر پاناکوتا ، طرز درست کردن دسر پاناکوتا ، دسر ایتالیای پاناکوتا ،

طرز تهیه دسر پاناکوتا٬ مواد لازم برای تهیه پاناکوتا٬ درست کردن دسر پاناکوتا٬ طرز درست کردن دسر پاناکوتا٬ دسر ایتالیایی پاناکوتا٬ دسر ایتالیایی پاناکوتا ، دسر ایتالیای پاناکوتا

 

طرز تهیه دسر پاناکوتا:

پاناکوتا:

این دسر جذاب ایتالیایی مدت هاست بین ما ایرانی ها جای خودش را باز کرده و پرطرفدار شده. پاناکوتا یک دسر با طعمی شیرین است که عمدتا از ترکیب خامه و شیر با شکر و ژلاتین تهیه می شود. در این دستور پاناکوتای وانیلی را آموزش میدیم، میتونید به جای ژله از سس انواع میوه خصوصا بری های میکس شده که با کمی شکر می جوشونید، استفاده کنید، طعم سس خانگی توت فرنگی با پاناکوتا واقعا بینظیره، از دسر پاناکوتا با ژله انار میشه به مناسبت جشن ها و مهمونی هامون، اون رو درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا:

  • ژله انار : ۱ بسته
  • خامه صبحانه : ۲۵۰ گرم
  • شیر : ۲ لیوان
  • شکر : ۱/۲ لیوان
  • ژلاتین : ۳ق م
  • دونه انار : ۱/۲ لیوان
  • رنگ خوراکی سبز چند قطره

طرز درست کردن دسر پاناکوتا:

ابتدا ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد میریزیم تا اسفنجی بشه بعد روی بخار آب جوش بن ماریش می کنیم تا کاملا حل و شفاف بشه بعد اجازه میدیم تا کمی سرد بشه ،سپس ۱/۵ لیوان شیر را با شکر مخلوط می کنیم و میذاریم روی حرارت تا کمی گرم بشه ولی نجوشه سپس کمی از شیر گرم شده را با خامه مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم تا خامه صاف و یکدست شه، بعد خامه رو به شیر اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و اجازه میدیم تا مایه گرم بشه همین که اطراف ظرف شروع به جوش زدن ریز کرد، ظرف رو از روی حرارت بر میداریم و اجازه میدیم کمی خنک شه بعد ژلاتین و با شیر و خامه خوب مخلوط می کنیم و مایه رو نصف می کنیم.

به نیمی از موادمون رنگ سبز خوراکی میزنیم و داخل ظرف های تک نفره سرومون میریزیم و میذاریم داخل یخچال تا ببنده، مایه سفید رنگمون رو هم در جای گرمی قرا میدیم تا سرد نشه و نبنده، بعد از حدوداً نیم ساعت ظرف های پاناکوتا رو از یخچال خارج می کنیم و مواد سفید رنگ رو که خنک شدن روشون میریزیم و دوباره داخل یخچال میذاریم تا ببندن، سپس ژله انار رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و روی بخار آبجوش میذاریم و هم میزنیم تا کاملا حل بشه بعد میذاریم خنک بشه.

وقتی پاناکوتای سفید رنگمون گرفت دونه های انار رو روی پاناکوتا میریزیم و یکی دو قاشق هم از ژله انارمون که تقریبا سرد شده میریزیم تا انارا خودشون رو بگیرن بعد از نیم ساعت دوباره از یخچال در میاریم و بقیه ژله انار رو اضافه می کنیم، اینطوری انار به سطح ژله نمیاد و شکل دسرمون زیباتر میشه، بعد می تونید با خامه یا پودر نارگیل تزئینش کنید، این دسر طعم فوق العاده ای داره، حتماً درست کنید و در کنار خانواده هاتون لذتش رو ببرید.

نکته :

می تونید نصف لیوان از شیر کم کنید و بجاش خامه بریزید.

کلیک کنید.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستا گرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی) 

 

ایران دخت 

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه خورشت ترش واش

هادی گراوندی

طرز تهیه خورش بلدرچین با سس پرتقال

فاطمه میرزایی

طرز تهیه سمبوسه عربی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

9 + 16 =