۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
سلامت و درمان مجله ایران دخت

اصل سوم و چهارم از اصولی برای افزایش طول عمر

اصل سوم و چهارم اصولی برای افزایش طول عمر

اصل سوم و چهارم اصولی برای افزایش طول عمر

اصل سوم ( ۳ ) : اسیدهای

طوری غذا بخورید که قلب سالم داشته باشید : اسیدهای

علاوه بر مواد غذایی ضدسرطان ، مواد غذایی سرشار از فیبر ، ویتامین و اسیدهای

چرب امگا۳ هم وجود دارد که به پیشگیری از بیماری قلبی ، سکته ی مغزی و فشار

خون بالا کمک می کنند.

نمونه هایی از این مواد غذایی عبارتند از :

دانه های خوراکی ، که دارای اسیدهای چرب اشباع نشده هستند و میزان کلسترول

خون را تنطیم می کنند.

دانه های خوراکی حاوی فیبر و ویتامین ای نیز هستند که هر دو از بیماری های قلبی و

سرطان پیشگیری می کنند .

یکی دیگر از مواد غذایی سودمند برای سلامت قلب ، جو است. فیبر خاصی در جو وجود دارد که به کاهش کلسترول و پایین آمدن فشار خون کمک می کند .

گوشت ماهی ، به ویژه ماهی سالمون ، کیلکا و ساردین ، سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است ، که از انسداد رگ ها جلوگیری می کند و باعث پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی ، فشار خون بالا و سکته ی مغزی می شود.

اصل چهارم ( ۴ ) :

حواستان به فواید تغذیه ی خوب باشد :

چندین ماده ی غذایی مانع از بروز مشکلات بینایی می شوند و دید را نیز بهبود می بخشند.ماهی های آب سرد ، مانند ساردین ، ماهی روغن ، گور ماهی و ماهی تن ، منع بسیار غنی اسیدهای چرب معروف به DHA هستند که به رطوبت چشم کمک می کنند و مانع نباهی لکه های زرد چشم می شوند .

تخم مرغ منبع غنی سیستین، سولفور ، لسیتین و اسیدهای آمینه ای است که از عدسی چشم در برابر آب مروارید محافظت می کند . میوه ها و سبزی ها حاوی ویتامین های A . C . E و بتاکاروتن ، مثل هویچ و کدو حلوایی ، به دید در روز کمک می کنند ؛ در حالی که تمشک و انگور حاوی آنتوسیانین هستند که به دید در شب کمک می کند.

اصل سوم و چهارم اصولی برای افزایش طول عمر

نوشته های مرتبط

راه های تشخیص طبع و مزاج

عوارض مصرف زیاد ویتامین ها

مدیر محتوا

بوسرلین ( Buserelin )

هادی گراوندی