۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه بریانی

طرز تهیه بریانی

طرز تهیه بریانی

مواد لازم برای تهیه بریانی:

  • گوشت راسته گوساله …………………………………… ۱۰۰۰گرم
  • ادویه مورد نیاز ……………………………………………… ۱ قاشق سوپخوری
  • نان سفید مورد نیاز…………………………………………. ۱۲ تکه                                           گوشت
  • پیاز مورد نیاز ………………………………………………… ۴ عدد
  • آب مورد نیاز …………………………………………………. ۴ فنجان
  • فلفل مورد نیاز ………………………………………………. به مقدار نیاز
  • نمک مورد نیاز ……………………………………………….. به مقدار لازم                       گوشت

طرز پخت بریانی :   

گوشتطرز تهیه بریانی

گوشت سر دست و یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان باشد را تکه تکه می کنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد شده در حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً بپزد و آب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبع کمی نمک و فلفل و یک قاشق ادویه را با آن مخلوط می کنیم و گوشت را از روی آتش بر می دارم و خوب ساطوری می کنیم.

ماهی تابه را می گذاریم داغ شود، گوشت ساطوری شده را در ماهی تابه می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا گوشت به روغن بی افتد بعد نان ها ی بریده شده را به اندازه کف دست در فر یا تابه می گذاریم تا کمی برشته شود روی هر قطع نان مقداری گوشت می گذاریم و یک تکه نان دیگر را روی آن قرار می دهیم.

البته در اصفهان رسم است که کفیگر مخصوص را داغ می کنند و گوشت را برای هر نفر روی آن برشته می نمایند ولی طریق فوق ساده تر و راحت تر است.

برای دین مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید.

طرز تهیه بریانی ماهی تابه را می گذاریم داغ شود، گوشت ساطوری شده را در ماهی تابه می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا گوشت به روغن بی افتد بعد نان ها ی بریده شده را به اندازه کف دست در فر یا تابه می گذاریم تا کمی برشته شود روی هر قطع نان مقداری گوشت می گذاریم و یک تکه نان دیگر را روی آن قرار می دهیم.طرز پخت بریانی مواد لازم برای تهیه بریانی

نوشته های مرتبط

طرز تهیه باقلوا قزوینی

هادی گراوندی

طرز تهیه کوفته سرگنجشکی

هادی گراوندی

طرز تهیه باقلوا یزدی

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

17 + یازده =