طرز تهیه بریانی
مواد لازم برای تهیه بریانی:
- گوشت راسته گوساله …………………………………… ۱۰۰۰گرم
- ادویه مورد نیاز ……………………………………………… ۱ قاشق سوپخوری
- نان سفید مورد نیاز…………………………………………. ۱۲ تکه گوشت
- پیاز مورد نیاز ………………………………………………… ۴ عدد
- آب مورد نیاز …………………………………………………. ۴ فنجان
- فلفل مورد نیاز ………………………………………………. به مقدار نیاز
- نمک مورد نیاز ……………………………………………….. به مقدار لازم گوشت
طرز پخت بریانی :
گوشت
گوشت سر دست و یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان باشد را تکه تکه می کنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد شده در حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً بپزد و آب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبع کمی نمک و فلفل و یک قاشق ادویه را با آن مخلوط می کنیم و گوشت را از روی آتش بر می دارم و خوب ساطوری می کنیم.
ماهی تابه را می گذاریم داغ شود، گوشت ساطوری شده را در ماهی تابه می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا گوشت به روغن بی افتد بعد نان ها ی بریده شده را به اندازه کف دست در فر یا تابه می گذاریم تا کمی برشته شود روی هر قطع نان مقداری گوشت می گذاریم و یک تکه نان دیگر را روی آن قرار می دهیم.
البته در اصفهان رسم است که کفیگر مخصوص را داغ می کنند و گوشت را برای هر نفر روی آن برشته می نمایند ولی طریق فوق ساده تر و راحت تر است.
برای دین مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید.
طرز تهیه بریانی ماهی تابه را می گذاریم داغ شود، گوشت ساطوری شده را در ماهی تابه می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا گوشت به روغن بی افتد بعد نان ها ی بریده شده را به اندازه کف دست در فر یا تابه می گذاریم تا کمی برشته شود روی هر قطع نان مقداری گوشت می گذاریم و یک تکه نان دیگر را روی آن قرار می دهیم.طرز پخت بریانی مواد لازم برای تهیه بریانی