۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه باقلوا قزوینی

طرز تهیه باقلوا قزوینی ، موادلازم برای باقلوا قزوینی ٬ طرز درست کردن باقلوا قزوینی ٬ طرز پخت باقلوا قزوینی ٬ درست کردن باقلوا قزوینی طرز تهیه باقلوا قزوینی ، موادلازم برای باقلوا قزوینی ٬ طرز درست کردن باقلوا قزوینی ٬ طرز پخت باقلوا قزوینی ٬ درست کردن باقلوا قزوینی

طرز تهیه باقلوا قزوینی ، موادلازم برای باقلوا قزوینی ٬ طرز درست کردن باقلوا قزوینی ٬ طرز پخت باقلوا قزوینی ٬ درست کردن باقلوا قزوینی طرز تهیه باقلوا قزوینی ، موادلازم برای باقلوا قزوینی ٬ طرز درست کردن باقلوا قزوینی ٬ طرز پخت باقلوا قزوینی ٬ درست کردن باقلوا قزوینی

 

مواد لازم برای تهیه باقلوا قزوینی:
  • پودر بادام: یک کیلو (میتونید با حذف لایه بادامی آخر ۷۵۰ گرم استفاده کنید)
  • پودر شکر: نیم کیلو( به نسبتی که پودربادام راکم می کنید، از پودر قند هم کم کنید)
  • قند پسته: ۲۰۰ گرم پودرپسته + ۵۰ گرم پودرشکر
  • هل: ۲ قاشق غذا خوری
  • زعفران: نیم مثقال (دو تادوونیم گرم)
مواد خمیر برای تهیه باقلوا قزوینی:
  • آرد: یک پیمانه
  • روغن جامد: شش قاشق غذا خوری روغن آب شده
  • آب گرم: ۲ قاشق غذا خوری
  • گلاب: ۲ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ: یک عدد

@macooook

طرز تهیه شربت باقلوا قزوینی:
  • آب: یک پیمانه
  • شکر: یک پیمانه
  • گلاب: ۲ قاشق غذا خوری
طرز پخت باقلوا قزوینی:

ابتدا خمیر را تهیه می کنیم، تخم مرغ و روغن وگلاب و آب گرم رو مخلوط کرده و کم کم آرد اضافه می کنیم تا جایی که خمیر لطیفی که به دست نچسبد، ایجاد شود، ممکن است بسته به آردتون، میزان کمتر یا بیشتری آرد لازم باشد، خمیر را نصف کرده ونیمی از آن راداخل کیسه قرارداده و کنار می گذاریم، سطح کار را کمی آرد بپاشید و خمیر را خیلی نازک مثل لواش باز نموده و ته قالب چرب شده، بیندازید و اضافه ها را ببرید پودر بادام و نیم کیلو شکر را خوب مخلوط کرده و چهار قسمت مساوی نمایید (میتونید هل رو در همین مرحله به کل قند بادام اضافه کنید یا مثل من بین لایه ها الک نمایید)، پودر پسته را با پنجاه گرم پودر شکر حسابی مخلوط کنید، زعفران ساییده رو با یک قسمت از قند بادام کاملاً مخلوط کنید (میتونید زعفران غلیظ دم کرده با یک قسمت پودربادام کاملا مخلوط نمایید).

در این فاصله یا از قبل شربت را تهیه کنید، مواد شریت را مخلوط نموده و بگذارید روی حرارت تا قوام بیاد و بعد از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود، اگر شربت داغ بریزید روی باقلوا باعث خمیر شدن آن می شود. شربت من یک پیمانه شد، می تونید شربت رو کمی بیشتر هم بریزید تا باقلوا تون ظاهرش بهتر بشه ولی یادتون باشه این باقلوا اصلا شیره نداره، شربت زیاد بشه، باقلوا خمیر میشه. وقتی باقلوا رو از فر در آوردین بگذارید دو سه دقیقه از حرارت بیفته و بعد شربت رو روی آن بریزید، بگذارید باقلوا در محیط کاملاً خنک بشه، عجله نکنید و بعد با حوصله و دقت از ظرف خارج کنید. 

 
 
برای دیدن:

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

نوشته های مرتبط

ماهی و میگو با سس گوجه

طرز تهیه دسر شارلوت آلبالو

فاطمه میرزایی

طرز تهیه کوفته سرگنجشکی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

سه − سه =