۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

تهیه دسر بیسکوییت و خامه

تهیه دسر بیسکوییت و خامه

تهیه دسر بیسکوییت و خامه ، تهیه دسر بیسکوییت و خامه ، طرز تهیه دسر بیسکوییت و خامه ، طرز تهیه دسر بیسکوییت و خامه ،

تهیه دسر بیسکوییت و خامه :

مواد مورد نیاز :

  • بیسکوییت شکلاتی ساده …………….. ۳۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین ساده ……………………….. ۲ قاشق غذاخوری سرپر
  • پنیر خامه ای بدون نمک ………………. ۱/۴ پیمانه
  • پودر شکر ………………………………… ۱/۳ پیمانه
  • بیسکوییت شکلاتی کرم دار ………….. ۱۳۰ گرم
  • شکلات تخته ای سیاه ………………… ۴۰ گرم
  • کره ………………………………………. ۱۵۰ گرم
  • آب ……………………………………….. ۱/۵ پیمانه
  • وانیل …………………………………….. ۱/۸ قاشق چایخوری
  • خامه …………………………………….. ۲۵۰ گرم
  • شکلات سفید ………………………….. ۱۵۰ گرم

طرز تهیه :

بیسکوییت شکلاتی بدون کرم، را پودر می کنیم و با کره که روی حرارت به روش بن ماری آب شده داخل مخلوط کن می ریزیم.

هنگامی که با هم مخلوط شدند، داخل قالب کمربندداری، کاغذی روغنی قرار می دهیم و کف و دیواره های قالب را با آن می پوشانیم. روی کاغذ روغنی را نیز با فرچه یا برس مخصوص آشپزی، چرب می کنیم.

بیسکوییت ها را در ظرف می ریزیم. کاغذ آلمینیومی روی ظرف می کشیم و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در یخچال قرار می دهیم.

سپس پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری ژلاتین را هم می زنیم و حل می کنیم. و می گذاریم پس از حل شدن، مقدای خنک شود.

پنیر را با چنگال ریز می کنیم و داخل یک کاسه متوسط پنیر خامه ای، خامه، پودر شکر و وانیل را به آرامی  با همزن فنری، از یک طرف به خوبی هم می زنیم و مخلوط می کنیم که پودر شکر کاملاً حل شود و مایه صاف و یکدستی بدست آید.

سپس ژلاتین خنک شده را به مواد اضافه می کنیم. شکلات سفید را به طریق بن ماری حل می کنیم و همراه بیسکوییت شکلاتی کرمدار، داخل مخلوط کن می ریزیم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

مواد را داخل قالبی که بیسکوییت آن اکنون داخل یخچال، سفت شده است، می ریزیم و اجازه می دهیم حدود ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بماند تا مواد داخل قالب، کاملاً بسته شود.

ممکن است کمی زودتر و یا دیرتر مواد بسته شود.

تزئین :

در آخر می توان با کمی شکلات نسکافه یا قهوه، مایه روی کیک را تزئین کنیم.

یا با اکلیل های خوراکی یا گلوله های نقره ای و طلایی خوراکی موجود در قنادی ها، دسر را تزئین کنیم.

نکته :

در صورت نداشتن بیسکوییت شکلاتی، می توان از بیسکوییت های پتی بور یا دایجستیو مخلوط با قهوه و کاکائو استفاده کرد. و یا از بیسکوییت های ساده با مقداری پودر قهوه و شکر استفاده کنیم.

برای دیدن :

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

طرز تهیه دسر پنیر و هلو، کلیک کنید.

ایران دخت

نوشته های مرتبط

تهیه املت با سیب زمینی و سبزیجات

هادی گراوندی

طرز تهیه اسپاگتی یونانی 

هادی گراوندی

تهیه پاستا با قارچ و ریحان

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

4 × دو =