۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه مربای انجیر

طرز پخت مربای انجیر ، مرببای انجیر ، مواد لازم برای مربای انجیر ، هنر آشپزی ، آمزش آشپزی ، ایران دخت

طرز تهیه مربای انجیر ، طرز پخت مربای انجیر ، مربای انجیر ، مواد لازم برای مربای انجیر ، هنر آشپزی ، آموزش آشپزی ، ایراندخت ، هنر آشپزی ، آموزش آشپزی ، مواد لازم برای مربای انجیر ،     ایراندخت

 

طرز تهیه مربای انجیر :

مواد لازم :

  • انجیر سبز ………………. ۱ کیلو
  • شکر ……………………… ۲۸۰ گرم     ایراندخت
  • هل ………………………..  ۲ عدد
  • چوب دارچین …………… ۱ عدد
  • آب جوشیده …………….. یک سوم پیمانه     ایراندخت
  • عصاره وانیل ……………. یک هشتم قاشق چای خوری
  • آبلیمو …………………….. ۱ قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده ……….. یک چهارم قاشق غذا خوری

طرز پخت مربای انجیر :

بهتر است برای تهیه مربای انجیر از انجیرهایی استفاده کنید که یک اندازه باشند و نه زیاد رسیده باشند و نه خیلی کال و نارس باشند. در مرحله اول، انجیرها را به خوبی بشویید و قسمت انتهایی انجیر ها را کمی کوتاه کنید اما دقت کنید که آنقدر کوتاه نکنید که پوست انجیر باز شود و  داخل انجیر مشخص شود. پس از آن، انجیرها را کاملاً خشک کنید.  ایراندخت

یک قابلمه متناسب با مقدار انجیرها انتخاب کنید و شکر را با انجیرها مخلوط کنید. مخلوط آماده شده را به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید. پس از گذشت ۸ ساعت، مواد را از یخچال خارج کنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا پخته شوند. دقت کنید تا مربا سرریز نشود.  ایراندخت

در این مدت کفی را که روی انجیرها هنگام جوشیدن بالا می آید را بگیرید تا رنگ مربا، شفاف شود.  پس از ۱۵ دقیقه، دارچین و هل را به مواد داخل قابلمه بیفزایید. سپس یک سوم پیمانه آب جوشیده شده را داخل مربای انجیر بریزید و بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.

در مرحله پایانی، آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده، به مربا اضافه کرده و اجازه دهید تا ۵ دقیقه به همراه باقی مواد بجوشد. می توانید پس از سرد شدن مربا، آن را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.

نکته :

برای تهیه مربای انجیر، بهتر است از انجیرهای سبز و یا زرد استفاده کنید که مناسب تر از انجیر سیاه می باشند.

برای دیدن :  ایراندخت

طرز تهیه لبو 

تهیه کیک و شیرنی با عسل 

تهیۀ انواع حلوا با عسل 

تهیه انواع کمپوت با عسل، کلیک کنید.

ایـران دخــت 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه تابه مکزیکی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه اسنک دریایی

هادی گراوندی

طرز تهیه اسلایس گردو

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

چهار × 1 =