۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

تهیه انواع کمپوت با عسل

تهیه انواع کمپوت با عسل

تهیه انواع کمپوت با عسل

کمپوت میوه های میوه های خشک با عسل

میوه های خشک مورد نظر خود را پس از شستن در ظرفی قرار دهید و روی آن ها آب بریزید

و مقداری عسل به آن اضافه کنید و بگذارید دو روز خیس بخورد تاشیره ی آن غلیظ شود.

کمپوت آماده می باشد و می توانید به آن کمی آب لیمو یا آب پرتغال اضافه کنید.

کمپوت میوه های تازه با عسل

چند عدد سیب ، پرتغال  و گلابی را ریز خرد کرده و مقداری عسل و وانیل به آن اضافه کنید .

در پایان کمی آب سیب یا آب پرتغال روی آن بریزید و پس از سرد شدن میل کنید .

کمپوت توت فرنگی با عسل

نیم کیلو توت فرنگی را شسته و دم آن ها را بگیرید وروی آن ها آب  و عسل بریزید .

بعد از چند ساعت آماده خوردن می شود .

طرز تهیه کمپوت سیب و گلابی با عسـل

سیب ها و گلابی ها را پوست کنده و هسته شان را بگیرید.
تکه های سیب و گلابی را به ورقه های باریک به ضخامت حدود ۳ میلی متر خرد کنید.
این قطعات را در ظرفی روی حرارت ملایم قرار دهید. عسل و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا با میوه ها مخلوط شوند.
درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا میوه ها به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزند و هر چند وقت یک بار کمپوت را هم بزنید.
سپس در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا میوه ها به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تا زمانی که کامل نرم شده و مایع کمپوت غلیظ و شربت مانند شود، روی گاز بماند. سپس ظرف را از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا کمپوت کامل خنک شود سپس سرو کنید.

طرز تهیه کمپوت آناناس با عسـل

تهیه کمپوت آناناس با عسل در خانه بسیار ساده است و با پختن تکه های آناناس در شربت تهیه شده از کمپوت درست می‌شود. کمپوت آناناس با عسل فقط یک یک دسر خوشمزه نیست، بلکه نوعی محصول فراوری شده است و مصرف آن به دلیل ارزش غذایی بالا به بیماران توصیه می‌شود. کمپوت آناناس با عسل نوعی محصول مغذی و پرانرژی است که خوردن آن به بیمارانی که تحت عمل جراحی قرار گرفته اند توصیه می‌شود تا سریع‌تر بتوانند دوره نقاهت را سپری کرده و به بهبودی کامل دست یابند. بروملین موجود در آناناس، زخم‌ها را التیام بخشیده و دارای خاصیت ضد التهاب طبیعی است. در ادامه با طرز تهیه کمپوت آناناس با عسل آشنا می‌شوید.

طرز تهیه کمپوت مخلوط پنج میوه

شلیل، گیلاس، آلو قرمز، هلو و زردآلو پنج میوه ایی هستند که می توانند در کنار هم یک کمپوت مخلوط خوشمزه را برای شما تهیه کنند. برای این منظور در ابتدا باید هسته میوه ها و قسمت های خراب آن را جدا کرد. یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و با توجه به میزان میوه ایی که دارید ، در آن آب بریزید. مقدار آب را کمتر در نظر بگیرید، چون قرار نیست میوه ها آنقدر بپزنند که نرم و له شوند. کمی در آب شکر ریخته و اجازه دهید تا کاملا در آب حل شود. سپس در ابتدا هلو را به مخلوط آب و شکر اضافه کرده و اجازه می دهیم تا کمی نرم شود. سپس بقیه میوه ها را اضافه می کنیم، به مدت ۱۰ دقیقه به آنها اجازه پخت می دهیم. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم تا سرد شود، در نهایت کمپوت مخلوط آماده شده را در شیشه میریزیم و در یخچال از آن استفاده می کنیم.

تهیه انواع کمپوت با عسل

نوشته های مرتبط

طرز تهیۀ اسپاگتی با گوشت

هادی گراوندی

طرز تهیه رولت سوئیسی

هادی گراوندی

طرز تهیه آش انار

فاطمه میرزایی