طرز تهیه اسلایس گردو ، روش پخت اسلایس گردو ، درست کردن اسلایس گردو ، آموزش آشپزی ، ایراندخت ، ایران دخت ، اسلایس گردو ، روش پخت اسلایس گردو ، درست کردن اسلایس گردو ، آموزش آشپزی ، ایراندخت ، ایران دخت ، اسلایس گردو
طرز تهیه اسلایس گردو:
مواد لازم برای اسلایس گردو :
- کره: هم دمای محیط ۱۲۰ گرم
- شکر: ۸۰ گرم
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- آرد: ۲۰۰گرم
- بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چای خوری
- مواد لایه روی شیرینی: کره : ۱۰۰ گرم
- خامه صبحانه: سه قاشق چای خوری پر
- شکرقهوه ای: ۱۰۰ گرم
- عسل: سه قاشق غذا خوری
- گردوخردشده: صدوهفتادگرم
طرز پخت اسلایس گردو:
فر را روی صد و هفتاد درجه سانتیگراد تنظیم و روشن نمایید. کف قالب بیست درسی سانتیمتر یاپیرکس سایز متوسط با همین سایز رو با کاغذ روغنی چرب شده بپوشانید تا دور تا دور دیواره ها بالا بیاید، کره و شکر را باهمزن بزنید تا رنگش روشن تر شده و سبک شود، زرده تخم مرغ را اضافه و هم بزنیدسپس بیکینگ پودر و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایع خمیر شود، خمیر را داخل قالب پرس نمایید و به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید تا خمیرتون کمی طلایی بشه.
کره، شکرقهوه ای، خامه وعسل را روی شعله ملایم قراردهید و هم بزنید تا شکر و کره حل شود وقتی شروع به جوشیدن کرد گردو های خرد شده را اضافه و مخلوط نموده و از روی شعله بردارید و روی خمیرتون کاملاً پخش کنید، قالب رو مجدداً داخل فر با دمای صدوهفتاد درجه به مدت بیست الی بیست و پنج دقیقه قرار داده بعد از فرخارج نموده و پس ازسردشدن ببرید، شیرینی خوشمزتون آماده سرو هست.