۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه اسلایس گردو

روش پخت اسلایس گردو ، درست کردن اسلایس گردو ، آموزش آشپزی ، ایراندخت ، ایران دخت ، اسلایس گردو

طرز تهیه اسلایس گردو ، روش پخت اسلایس گردو ، درست کردن اسلایس گردو ، آموزش آشپزی ، ایراندخت ، ایران دخت ، اسلایس گردو ، روش پخت اسلایس گردو ، درست کردن اسلایس گردو ، آموزش آشپزی ، ایراندخت ، ایران دخت ، اسلایس گردو

طرز تهیه اسلایس گردو:

@macooook

مواد لازم برای اسلایس گردو :

  • کره: هم دمای محیط ۱۲۰ گرم
  • شکر: ۸۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • آرد: ۲۰۰گرم
  • بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چای خوری 
  • مواد لایه روی شیرینی: کره : ۱۰۰ گرم
  • خامه صبحانه: سه قاشق چای خوری  پر
  • شکرقهوه ای: ۱۰۰ گرم
  • عسل: سه قاشق غذا خوری 
  • گردوخردشده: صدوهفتادگرم

@macooook

طرز پخت اسلایس گردو:

فر را روی صد و هفتاد درجه سانتیگراد تنظیم و روشن نمایید. کف قالب بیست درسی سانتیمتر یاپیرکس سایز متوسط با همین سایز رو با کاغذ روغنی چرب شده بپوشانید تا دور تا دور دیواره ها بالا بیاید، کره و شکر را باهمزن بزنید تا رنگش روشن تر شده و سبک شود، زرده تخم مرغ را اضافه و هم بزنیدسپس بیکینگ پودر و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایع خمیر شود، خمیر را داخل قالب پرس نمایید و به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید تا خمیرتون کمی طلایی بشه.

@macooook

کره، شکرقهوه ای، خامه وعسل را روی شعله ملایم قراردهید و هم بزنید تا شکر و کره حل شود وقتی شروع به جوشیدن کرد گردو های خرد شده را اضافه و مخلوط نموده و از روی شعله بردارید و روی خمیرتون کاملاً پخش کنید، قالب رو مجدداً داخل فر با دمای صدوهفتاد درجه به مدت بیست الی بیست و پنج دقیقه قرار داده بعد از فرخارج نموده و پس ازسردشدن ببرید، شیرینی خوشمزتون آماده سرو هست.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی) 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه مربای هویج

فاطمه میرزایی

طرز تهیه سوپ کدو تنبل

فاطمه میرزایی

طرز تهیه حلوای کاسه شیرازی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

4 + 12 =