۳۰ شهریور ۱۳۹۹
هنر آشپزی

آشنایی با طرز تهیه خورشت آلبالو

آشنایی با طرز تهیه خورشت آلبالو

آشنایی با طرز تهیه خورشت آلبالو

مواد لازم برای تهیه خورش آلبالو:

 

  • آلبالو پاک شده بدون هسته مورد نیاز ………………… ۵۰۰ گرم
  • گوشت مرغ موردنیاز ……………………………………… ۳۰۰ گرم
  • شکر موردنیاز ………………………………………………. ۲۰۰ گرم                                                                  آلبالو
  • پیاز مورد نیاز  ………………………………………………. ۱ عدد متوسط
  • نمک مورد نیاز ……………………………………………… به مقدار لازم
  • فلفل مورد نیاز …………………………………………….. به مقدار لازم
  • آبلیمو مورد نیاز ……………………………………………. به مقدار لازم                                                              آلبالو

 

 طرز پخت خورش آلبـالو:

برای پخت خورش آلبالو ، در اول کار آلبالو را بعد از پاک کردن داخل یک قابلمه لعابی بریزید، لابلای آن شکر بپاشید و به مدت ۳-۴ ساعت داخل یخچال بگذارید .

مرغ را همراه پیاز و ۳-۴ لیوان آب بپزید.

بعد از پختن مرغ، پیاز را بیرون بیاورید و دور بیندازید. آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.

مرغ را به صورت نازک و بلند خرد کرده و در مقداری روغن به مدت ۵-۸ دقیقه تفت دهید.

مقداری نمک و فلفل به مرغ بزنید تا مزه دار شود. بعد از سرخ شدن مرغ نیمی از آب مرغ را روی آن بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم و درب بسته کمی غلیظ شود.

آلبالو را با همان قابلمه لعابی روی حرارت بگذارید و بقیه آب مرغ را به آن اضافه کنید.

ترشی یا شیرینی آلبالو را اندازه کنید و در صورت لزوم از آبلیمو استفاده کنید، با درب باز و حرارت متوسط بگذارید تا آلبالو داخل آب مرغ به مدت ۳۰ دقیقه بپزد تا آب آن چیده شود .

بعد از چیده شدن آب آلبالو، آلبـالو را به مرغ اضافه کنید و خورش را به آرامی هم بزنید.، سپس درب قابلمه را ببنید و ۳۰ دقیقه زمان دهید تا خورش به آرامی جابیفتد.

هنگام سرو، در صورت نیاز مقداری آبلیمو به خورش اضافه کنید و خورش را در ظرف مناسب سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلی کنید.

آشنایی با طرز تهیه خورشت آلبالو پخت خورشت آلبالو مواد لازم برای تهیه خورشت آلبالو پخت خورشت آلبالو مواد لازم برای تهیه خورشت آلبالو

 

نوشته های مرتبط

آشنایی با طرز تهیه ماهی پلو

فاطمه میرزایی

طرز تهیه خوراک میگو و سبزیجات

هادی گراوندی

طرز تهیه املت یونانی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

Donec elit. ultricies porta. Praesent eleifend libero. consequat. vulputate, velit,