طرز تهیه پف طلایی ، طرز پخت پف طلایی ، پخت پف طلایی ، تهیه پف طلایی ، هنر آشپزی ، مواد لازم پف طلایی ، آموزش آشپزی ، مواد لازم پف طلایی ، ایراندخت
طرز تهیه پف طلایی :
مواد لازم :
- گوشت چرخ کرده ………………… ۳۵۰ گرم
- هویج پخته نگینی ………………… ۲ عدد
- نخود فرنگی پخته شده …………. ۱ پیمانه
- پیاز نگینی ………………………….. ۱ عدد
- فلفل دلمه ای خرد شده ………… ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی ………………….. ۲ قاشق سوپ خوری
- سرکه ………………………………… ۱ قاشق سوپ خوری
- شکر ………………………………….. ۱ قاشق چای خوری
- ادویه …………………………………. به میزان لازم
- نمک ………………………………….. به میزان لازم
- فلفل …………………………………. به میزان لازم
- روغن ………………………………… ۱ قاشق سوپ خوری ایراندخت
- سیب زمینی متوسط …………….. ۴ عدد
- شیر ………………………………….. یک دوم پیمانه
- کره …………………………………… ۵۰ گرم
- گوجه فرنگی ………………………. ۱ عدد
طرز پخت پف طلایی :
پوره سیب زمینی را به همراه مقداری کره داخل ماهیتابه بریزید. پس از آن سیب زمینی آب پز شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. سپس شیر را به آن بیفزایید، و مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. مواد بدست آمده را کنار بگذارید. ایراندخت
در مرحله بعدی پیاز های خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید. گوشت ها را اضافه کنید و مقدار کمی روغن به آن اضافه کنید. سپس سرکه و شیر را اضافه کنید و بعد فلفل دلمه ای و رب را بیفزایید و ۲ لیوان آب را نیز به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد. زمانی که آب مواد کشیده شد، نخود فرنگی پخته شده و هویج پخته شده را نیز به آن ها اضافه کنید. ایراندخت
سپس در ظرف مخصوص فر قرار دهید، بعد پوره سیب زمینی را که آماده کرده اید به وسیله قیف و ماسوره به شکل گل، دور تا دور ظرف می زنید و گوجه فرنگی حلقه شده را روی غذا بچینید و در فر ۳۵۰ درجه در طبقه وسط فر به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید و اجازه دهید تا روی غذا طلایی شود.
برای دیدن :
طرز تهیه باقلوا یزدی ایراندخت
طرز تهیه کلوچه پنیر و گوجه فرنگی
طرز پخت خوراک شلغم پاکستانی، کلیک کنید. ایراندخت