۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه سوپ شیر

طرز تهیه سوپ شیر

طرز تهیه سوپ شیر

 

طرز تهیه سوپ شیر :

 هیچ چیز دلچسب تر از یک کاسه سوپ گرم در یک روز سرد نیست. ما در این پست به طریقه پخت سوپ شیر می پردازیم و امیدواریم که مورد مطالعه و پسند شما عزیزان قرار بگیرد.

این سوپ سبزیجات خامه ای که به همراه شیر تهیه می شود، یکی از ساده ترین سوپ ها و بسیار محبوب می باشد.

بعضی آشپزها سوپ شیر را با مخلوط خامه می پزند، که باعث می شود کالری این سوپ افزایش یابد.

مواد لازم برای ۴ نفر :

  • سینه مرغ ……………….. ۱ عدد
  • جو پرک …………………… ۱۰۰ گرم
  • هویج متوسط …………… ۱ عدد
  • قارچ ………………………. ۲۵۰ گرم
  • شیر ………………………. نیم لیتر
  • آبلیمو …………………….. ۱ قاشق سوپ خوری
  • پیاز متوسط …………….. ۱ عدد
  • روغن مایع ………………. به اندازه کافی
  • جعفری خرد شده …….. ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ……………………… به اندازه کافی
  • زردچوبه ………………… به اندازه کافی
  • فلفل سیاه …………….. به اندازه کافی

طرز پخت سوپ شیر :

در مرحله ابتدایی پیاز را پوست بگیرید و به شکل نگینی ریز کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا گرم شود. مقداری روغن مایع سرخ کردنی را درون قابلمه بریزید و پیازهای نگینی شده را به روغن داغ شده بیفزایید. پیازها را کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس مقداری زردچوبه به پیازها اضافه کنید و باز تفت دهید. سینه مرغ را که به خوبی شسته اید به همراه ۵ لیوان آب، داخل قابلمه بریزید.

 

در این مرحله لازم است که حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد. بعد از آن که آب به جوش آمد، بهتر است حرارت را کم کنید تا سینه مرغ به طور کامل پخته شود. پس از آن که مرغ پخته شد، آن را از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کنید.

هویج را نگینی خرد کنید. و هویج های خرد شده را به همراه جو پرک به قابلمه حاوی آب مرغ بیفزایید. پس از افزودن جو پرک بهتر است حرارت را خیلی کم کنید تا جو پرک لعاب بیندازد، تقریباً باید جو پرک به مدت دو ساعت روی حرارت بماند تا لعاب بیندازد.

 

معمولاً جو پرک ها به ته قابلمه می چسبند، برای جلوگیری از این اتفاق بهتر است هرچند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا ته نگیرد. پس از آن که جو پرک، لعاب انداخت، مرغ های ریش شده را به همراه شیر به مواد بیفزایید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد. در همین زمان قارچ ها را خرد کنید و با مقدار کمی روغن در یک ماهیتابه کوچک تفت دهید تا قارچ نرم شود. در همین مرحله کمی آبلیمو به منظور جلوگیری از تیره شدن قارچ ها، به قارچ ها اضافه کنید.

 

پس از اینکه قارچ را تفت دادید، آن ها را به قابلمه سوپ بیفزایید. در مرحله پایانی نمک و فلفل را به سوپ اضافه کرده و کمی هم بزنید. در صورت دلخواه می توانید پس از آن که سوپ را از روی حرارت برداشتید، به اندازه ۲ قاشق خامه به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. می توانید سوپ شیر را با جعفری خرد شده تزئین کنید و نوش جان کنید.

 

برای دیدن :

طرز تهیه حلیم 

آشنایی با طرز تهیه آش رشته 

تهیه سوپ جو و تره فرنگی، کلیک کنید.

ایران دخت 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه دسر نان سوخاری

فاطمه میرزایی

طرز تهیۀ اسپاگتی با گوشت

هادی گراوندی

تهیه انواع کمپوت با عسل

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

دوازده + دوازده =