۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

آشنایی با طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته

آشنایی با طرز تهیه آش رشته آشنایی با طرز تهیه آش رشته تزئین آش رشـته :

مواد لازم برای تهیه آش رشته :

  • رشته آشی مورد نیاز  …………………………………………… ۱ کیلو گرم
  • سبزی آش مورد نیاز  …………………………………………….. ۲۰۰ گرم
  • نخود مورد نیاز ……………………………………………………. ۱۰۰ گرم
  • لوبیا قرمز مورد نیاز ……………………………………………… ۱۰۰ گرم
  • عدس مورد نیاز  …………………………………………………… ۱۰۰ گرم
  • لوبیا چیتی مورد نیاز  …………………………………………….. ۱۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده مورد نیاز  ………………………………………. ۴ قاشق غذا خوری                        رشته
  • نعنا داغ مورد نیاز ……………………………………………….. ۳ قاشق غذا خوری
  • سیر داغ مورد نیاز ………………………………………………. ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل مورد نیاز ……………………………. به مقدار لازم

طرز تهیه آش رشته :

بهتر است حبوبات را یک روز در آب بخیسانید تا نفخ آن ها گرفته شود و سریع تر پخته شوند.

ابتدا حبوبات را با مقداری آب، روی شعله بگذارید تا بپزد. سبزی های آشی (تره، اسفناج، گشنیز، شوید و جعفری) را خرد کنید و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید، سپس اجازه دهید کمی سرخ شود. پس از آن که سبزی ها خوب پخته شد، پیاز داغ را اضافه کنید و به حبوبات بیفزائید. در مرحله پایانی، رشته های آشی را نیز به مواد اضافه کنید و بگذارید تا به همراه مواد بپزد و خوب نرم شود.

تزئین آش رشـته :

طرز تهیه آش رشته

برای تزئین آش رشته، می توانید روی آش را با نعنا داغ، کشک، سیر داغ و مقداری پیاز داغ تزئین کنید.

برای دیدن :

همچنین برای مطالعه سایر مطالب مرتبط با هنر آشپزی، اینجا کلیک کنید.

ایران دخت

نوشته های مرتبط

طرز تهیه خورشت ترش واش

هادی گراوندی

طرز تهیه کیک پنیری شکلاتی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه حلوای کاسه شیرازی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

1 × 1 =