۲۶ دی ۱۴۰۰
هنر آشپزی

طرز تهیه لبو

طرز تهیه لبو ، طریقه پخت لبوی خانگی ، طرز پخت لبو ، مواد لازم پخت لبو ، طریقه پخت لبوی خانگی ، آموزش آشپزی ، ایران دخت ، ایراندخت ، آموزش آشپزی ، مواد لازم پخت لبو ، 

طرز تهیه لبو ، طریقه پخت لبوی خانگی ، طرز پخت لبو ، مواد لازم پخت لبو ، طریقه پخت لبوی خانگی ، آموزش آشپزی ، ایران دخت ، ایراندخت ، آموزش آشپزی ، مواد لازم پخت لبو ، 

 

طرز تهیه لبو :

ما قصد داریم تا در این پست، طریقه پخت لبوی خانگی را آموزش دهیم. امیدواریم مورد پسند شما واقع شود. ایراندخت

مواد لازم :

  • لبو متوسط ……………… ۵ تا ۶ عدد  ایراندخت
  • شکر ……………………… ۴ قاشق غذا خوری

طرز پخت لبو :

برای پخت لبو، لازم است تا در ابتدا لبوها را قبل از جدا کردن پوست، به خوبی بشوییم. داخل قابلمه ای تقریباً ۵ تا ۶ لیوان آب بریزید و لبوها را داخل آن قرار دهید سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا به خوبی بپزد. پس از حدوداً ۲ ساعت، آب داخل قابلمه کمتر شده و لبوها تقریباً پخته شده اند. در این مرحله لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست آن ها را جدا کنید. بهتر است لبوها را به صورت حلقه ای خرد کنید و یا به شکل دلخواه خود، به قطعات کوچک خرد کنید. ایراندخت

طرز پخت لبو

سپس شکر را با آبی که در قابلمه باقی مانده است مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملاً حل شود. زمانی که شکر به طور کامل حل شد، لبوهای حلقه شده و یا خرد شده را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا با حرارت ملایم، بپزد و آب لبو، کاملاً غلیظ شود.ایراندخت

تقریباً پس از گذشت ۱ ساعت آب لبو غلیظ می شود و شبیه یه شیره می شود. اکنون لبوهای شما آماده است و می توانید نوش جان کنید، اما در ادامه به چند نکته مهم اشاره می کنیم که در خوش طعم شدن لبو، بسیار مؤثر می باشند.

چند نکته مهم :
  • دقت کنید که هرگز لبوها را قبل از پختن، پوست نگیرید، چرا که در صورت جدا کردن پوست لبوها، رنگ لبو از آن خارج می شود و لبوها پس از پخته شدن، خوش رنگ نیستند.ایراندخت
  • پخت مجدد لبو پس از حلقه کردن، به خوش طعم و لطیف شدن لبو کمک بسیاری می کند.
  • حتماً اجازه دهید تا آب لبو کشیده و غلیظ شود و شیره مانند باشد. این کار موجب می شود تا لبوها طعم فوق العاده ای داشته باشند.
برای دیدن :ایراندخت

طرز پخت خوراک شلغم پاکستانی 

طرز تهیه حلیم 

طرز تهیه دسر نان سوخاری 

آشنایی با طرز تهیه آش رشته 

تهیه سوپ جو و تره فرنگی، کلیک کنید.

همچنین برای دیدن سایر مطالب مرتبط با آشپزی، اینجا کلیک کنید.

ایران دخت

نوشته های مرتبط

طرز تهیه دسر پنیر و هلو

طرز تهیه باسلوق

هادی گراوندی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

یک دیدگاه

مجید عابد ۱۴۰۰-۰۹-۰۸ at ۸:۳۴ ب٫ظ

سلام
ممنون راهکار جالبی بود
امتحان میکنم ببینم چجوری میشه

پاسخ

ارسال دیدگاه

11 + 9 =