طرز تهیه لبو ، طریقه پخت لبوی خانگی ، طرز پخت لبو ، مواد لازم پخت لبو ، طریقه پخت لبوی خانگی ، آموزش آشپزی ، ایران دخت ، ایراندخت ، آموزش آشپزی ، مواد لازم پخت لبو ،
طرز تهیه لبو :
ما قصد داریم تا در این پست، طریقه پخت لبوی خانگی را آموزش دهیم. امیدواریم مورد پسند شما واقع شود. ایراندخت
مواد لازم :
- لبو متوسط ……………… ۵ تا ۶ عدد ایراندخت
- شکر ……………………… ۴ قاشق غذا خوری
طرز پخت لبو :
برای پخت لبو، لازم است تا در ابتدا لبوها را قبل از جدا کردن پوست، به خوبی بشوییم. داخل قابلمه ای تقریباً ۵ تا ۶ لیوان آب بریزید و لبوها را داخل آن قرار دهید سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا به خوبی بپزد. پس از حدوداً ۲ ساعت، آب داخل قابلمه کمتر شده و لبوها تقریباً پخته شده اند. در این مرحله لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست آن ها را جدا کنید. بهتر است لبوها را به صورت حلقه ای خرد کنید و یا به شکل دلخواه خود، به قطعات کوچک خرد کنید. ایراندخت
سپس شکر را با آبی که در قابلمه باقی مانده است مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملاً حل شود. زمانی که شکر به طور کامل حل شد، لبوهای حلقه شده و یا خرد شده را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا با حرارت ملایم، بپزد و آب لبو، کاملاً غلیظ شود.ایراندخت
تقریباً پس از گذشت ۱ ساعت آب لبو غلیظ می شود و شبیه یه شیره می شود. اکنون لبوهای شما آماده است و می توانید نوش جان کنید، اما در ادامه به چند نکته مهم اشاره می کنیم که در خوش طعم شدن لبو، بسیار مؤثر می باشند.
چند نکته مهم :
- دقت کنید که هرگز لبوها را قبل از پختن، پوست نگیرید، چرا که در صورت جدا کردن پوست لبوها، رنگ لبو از آن خارج می شود و لبوها پس از پخته شدن، خوش رنگ نیستند.ایراندخت
- پخت مجدد لبو پس از حلقه کردن، به خوش طعم و لطیف شدن لبو کمک بسیاری می کند.
- حتماً اجازه دهید تا آب لبو کشیده و غلیظ شود و شیره مانند باشد. این کار موجب می شود تا لبوها طعم فوق العاده ای داشته باشند.
برای دیدن :ایراندخت
تهیه سوپ جو و تره فرنگی، کلیک کنید.
همچنین برای دیدن سایر مطالب مرتبط با آشپزی، اینجا کلیک کنید.
یک دیدگاه
سلام
ممنون راهکار جالبی بود
امتحان میکنم ببینم چجوری میشه