۱۵ تیر ۱۴۰۱
هنر آشپزی

طرز تهیه لبو

طرز تهیه لبو ، طریقه پخت لبوی خانگی ، طرز پخت لبو ، مواد لازم پخت لبو ، طریقه پخت لبوی خانگی ، آموزش آشپزی ، ایران دخت ، ایراندخت ، آموزش آشپزی ، مواد لازم پخت لبو ، 

طرز تهیه لبو ، طریقه پخت لبوی خانگی ، طرز پخت لبو ، مواد لازم پخت لبو ، طریقه پخت لبوی خانگی ، آموزش آشپزی ، ایران دخت ، ایراندخت ، آموزش آشپزی ، مواد لازم پخت لبو ، 

 

طرز تهیه لبو :

ما قصد داریم تا در این پست، طریقه پخت لبوی خانگی را آموزش دهیم. امیدواریم مورد پسند شما واقع شود. ایراندخت

مواد لازم :

  • لبو متوسط ……………… ۵ تا ۶ عدد  ایراندخت
  • شکر ……………………… ۴ قاشق غذا خوری

طرز پخت لبو :

برای پخت لبو، لازم است تا در ابتدا لبوها را قبل از جدا کردن پوست، به خوبی بشوییم. داخل قابلمه ای تقریباً ۵ تا ۶ لیوان آب بریزید و لبوها را داخل آن قرار دهید سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا به خوبی بپزد. پس از حدوداً ۲ ساعت، آب داخل قابلمه کمتر شده و لبوها تقریباً پخته شده اند. در این مرحله لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست آن ها را جدا کنید. بهتر است لبوها را به صورت حلقه ای خرد کنید و یا به شکل دلخواه خود، به قطعات کوچک خرد کنید. ایراندخت

طرز پخت لبو

سپس شکر را با آبی که در قابلمه باقی مانده است مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملاً حل شود. زمانی که شکر به طور کامل حل شد، لبوهای حلقه شده و یا خرد شده را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا با حرارت ملایم، بپزد و آب لبو، کاملاً غلیظ شود.ایراندخت

تقریباً پس از گذشت ۱ ساعت آب لبو غلیظ می شود و شبیه یه شیره می شود. اکنون لبوهای شما آماده است و می توانید نوش جان کنید، اما در ادامه به چند نکته مهم اشاره می کنیم که در خوش طعم شدن لبو، بسیار مؤثر می باشند.

چند نکته مهم :
  • دقت کنید که هرگز لبوها را قبل از پختن، پوست نگیرید، چرا که در صورت جدا کردن پوست لبوها، رنگ لبو از آن خارج می شود و لبوها پس از پخته شدن، خوش رنگ نیستند.ایراندخت
  • پخت مجدد لبو پس از حلقه کردن، به خوش طعم و لطیف شدن لبو کمک بسیاری می کند.
  • حتماً اجازه دهید تا آب لبو کشیده و غلیظ شود و شیره مانند باشد. این کار موجب می شود تا لبوها طعم فوق العاده ای داشته باشند.
برای دیدن :ایراندخت

طرز پخت خوراک شلغم پاکستانی 

طرز تهیه حلیم 

طرز تهیه دسر نان سوخاری 

آشنایی با طرز تهیه آش رشته 

تهیه سوپ جو و تره فرنگی، کلیک کنید.

همچنین برای دیدن سایر مطالب مرتبط با آشپزی، اینجا کلیک کنید.

ایران دخت

نوشته های مرتبط

طرز تهیه باقلوا یزدی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه اردور تخم مرغ

هادی گراوندی

تهیه دسر بیسکوییت و خامه

یک دیدگاه

مجید عابد ۱۴۰۰-۰۹-۰۸ at ۸:۳۴ ب٫ظ

سلام
ممنون راهکار جالبی بود
امتحان میکنم ببینم چجوری میشه

پاسخ

ارسال دیدگاه

18 − پنج =