۱۸ بهمن ۱۴۰۱
هنر آشپزی

طرز تهیه عدسی

طرز پخت عدسی ، طرز تهیه عدسی ، مواد لازم برای عدسی ، 

طرز پخت عدسی ، طرز تهیه عدسی ، مواد لازم برای عدسی ، طرز پخت عدسی ، طرز تهیه عدسی ، مواد لازم برای عدسی ،  

 

طرز پخت عدسی :

مواد لازم :

  • عدس آشی ……………………. ۳ پیمانه
  • پیاز متوسط ……………………. ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ……………… ۱ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی …………………… ۱ عدد
  • روغن …………………………….. ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک ……………………………… به مقدار لازم
  • فلفل …………………………….. به مقدار لازم
  • زردچوبه …………………………. به مقدار لازم

طرز پخت عدسی :

در مرحله اول عدس ها را به خوبی پاک کنید و بشویید. پس از شستن عدس ها، آن ها را در یک ظرف پراز آب بریزید و اجازه دهید تا چند ساعت خیس بخورد. این کار باعث می شود تا نفخ آن گرفته شود.

بهتر است ۱ شب قبل، عدس ها را در آب قرار دهید تا خیس بخورد. درون قابلمه ای مقداری روغن بریزید و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. بگذارید تا روغن کمی گرم شد، سپس پیازهای خرد شده را به آن بیفزایید.

پیاز ها را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به پیازها اضافه کنید و دائما هم بزنید تا ادویه ها نسوزند. پس از چند دقیقه، رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. لازم است کمی رب سرخ شود.

استفاده از رب گوجه فرنگی در پخت عدسی، دلخواه می باشد و اجباری در آن نیست. در این مرحله عدسی ها را که از قبل خیس کرده بودید، درون قابلمه بریزید و به مواد دیگر اضافه کنید.

روی عدس ها را آب بریزید و اجازه دهید تا بجوشد. پس از آن که به جوش آمد، حرارت را کم کنید  بگذارید تا با حرارت ملایم به آرامی بپزد. سیب زمینی را به قطعات کوچک خرد کنید و به قابلمه عدسی اضافه کنید.

نیم ساعت برای پخت سیب زمینی ها کافی است. پس از پخت، عدسی را در ظرف مورد نظرتان خالی کنید. می توانید عدسی را با پیاز داغ و پونه خشک شده تزئین کنید.

 

برای دیدن :

طرز تهیه آش انار 

طرز تهیه سوپ شیر 

طرز تهیه حلیم 

آشنایی با طرز تهیه آش رشته، کلیک کنید.

ایرانـدخت 

 

نوشته های مرتبط

تهیه دسر بیسکوییت و خامه

طرز تهیه کباب میگو و سبزیجات

فاطمه میرزایی

طرز پخت خوراک میرزا قاسمی

ارسال دیدگاه

هجده + 1 =