۱۵ آذر ۱۴۰۰
تغذیه و تناسب اندام مجله تخصصی زیبایی و سلامت

پاستای آلفردو

پاستا جزء غذاهای ملی ایتالیا است و درمیان سایر غذا ها شهرت خاص دارد. امروزه پاستا با مدل ها و اشکال مختلفی که دارد می تواند هر سلیقه غذایی را راضی نگه دارد. ما در این مقاله قصد داریم شمارا با طرز تهیه پاستای آلفردو که جزء محبوب ترین دسته پاستا هاست آشنا کنیم.

مواد لازم برای پاستای آلفردو:

کره: یک پیمانه

خامه: یک پیمانه

سیر یاپودر سیر: ترجیهاً یک حبه (بسته به ذائقه)

پنیر پارمزان: یک پیمانه و نیم

جعفری: یک چهارم پیمانه (خورد شده)

پاستا (پنه-فتوچینی) برای ۴نفر: ۵۰۰ گرم

سینه پخته شده و اسلایس شده مرغ:۳۰۰ گرم

قارچ:۲۰۰ گرم

نمک و فلفل و آویشن: به میزان لازم

در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و بگذارید آب جوش بیاید، سپس پاستا را به آن اضافه کرده و بگذارید تا زمانی که نرم شود بپزد، وقتی که نرم شد آن را آبکش کنید. حال به سراغ مرغ ها رفته و آن ها را مکعبی با ضخامت کم خرد کنید، سپس یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت بگذارید ۲ قاشق غذاخوری کره روی آن بریزید وقتی که کره ذوب شد مرغ و قارچ را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و تفت دهید وقتی که مرغ ها به رنگ طلایی درآمدند قارچ ها را که از قبل نازک برش داده اید به آن اضافه کنید و بگذارید باهم سرخ شوند.

سس آلفردو

سس آلفردو مهم ترین بخش پخت پاستا است که دستور ساده ای دارد و در زمان کمی آماده می شود.

پنیر، کره، خامه را در ماهیتابه ای مخلوط کرده و حسابی هم بزنید تا مخلوط شوند سپس پودرسیر یا سیر خرد شده و آویشن و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس مرغ و قارچ سرخ شده را به آن اضافه کنید. اگر مایل بودید می توانید به آن جعفری هم اضافه کنید. در آخر پاستا را به مخلوط اضافه کرده و خوب بهم بزنید. پاستای شما آمادست. نوش جان

نکات

  • زمان پخت حدود ۱ ساعت می باشد
  • پاستا با سس آلفردو را می توانید به عنوان نهار یا شام سرو کنید
  • برای تهیه پاستا از مواد تازه استفاده کنید تا طعم آن دلچسب تر باشد
  • مراقب باشید پنیر پارمزان کاملا ذوب شده باشد از گلوله گلوله شده میتوانید با پشت قاشق آن را له کنید

خواص پاستا برای بدن

پاستا سرشار از ویتامین، پروتئین، و مواد معدنی می باشد و جز دسته کربوهیدرات ها به شمار می رود. پاستا سرشار از انرژی است. بررسی ها نشان می دهد افرادی که پاستا مصرف می کنند مقدار بیشتری از ویتامین ها و مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، فیبر را دارند. همچنین مطالعات نشان می دهد به دلیل کربوهیدرات موجود درپاستا، پاستا در کاهش وزن مؤثر است.

نوشته های مرتبط

وسایل علامت گذاری و لایه چسب در خیاطی

هادی گراوندی

گره زدن کراوات با روش های آسان و زیبا

هادی گراوندی

بی‌پریدن ( Biperiden )

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

13 + 3 =