۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه پیتزا بدون فر

طرز پخت پیتزا بدون فر ، مواد لازم پیتزا بدون فر ، آموزش آشپزی ، درست کردن پیتزا بدون فر ،

طرز تهیه پیتزا بدون فر ، طرز پخت پیتزا بدون فر ، مواد لازم پیتزا بدون فر ، آموزش آشپزی ، درست کردن پیتزا بدون فر ، طرز پخت پیتزا بدون فر ، مواد لازم پیتزا بدون فر ، آموزش آشپزی ، درست کردن پیتزا بدون فر ، 

 

طرز تهیه پیتزا بدون فر :

مواد لازم :

  • آرد ………………………….. ۳ پیمانه
  • بیکینگ پودر ………………. دو قاشق چای خوری
  • ماست ……………………… ۱ پیمانه
  • نمک ………………………… یک سوم قاشق غذا خوری
  • روغن مایع …………………. ۴ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ ……………………. ۲ عدد
  • گوشت چرخ کرده ………… ۳۵۰ گرم
  • پیاز متوسط ……………….. ۱ عدد
  • رب …………………………… ۲ قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزا ……………………. به مقدار دلخواه
  • کاری ………………………… به مقدار لازم
  • نمک …………………………. به مقدار لازم
  • آویشن ………………………. به مقدار لازم
  • فلفل …………………………. به مقدار لازم
  • قارچ ………………………….. ۱۰۰ گرم
  • سیر ………………………….. ۲ حبه
  • فلفل دلمه ای ……………… به مقدار لازم

طرز پخت پیتزا بدون فر :

 

در ابتدا پیازها را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. سیر را له کنید و به پیاز های در حال تفت اضافه کنید. به خوبی به هم بزنید تا ته نگیرد. سپس گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. نمک و رب گوجه فرنگی را نیز بیفزایید و حرارت را خیلی کم کنید، ادوره های دلخواه تان را نیز در این مرحله به مواد افزوده و هم بزنید. نصف لیوان آب به مواد بدست آمده اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.

 

فلفل دلمه ها و قارچ ها را خرد کنید و در ظرف دیگری با مقدار کمی روغن تفت دهید. می توانید در هنگام پخت چند قطره آبلیمو به قارچ ها بیفزایید تا رنگ شان تیره نشود.، پس از آن که چند دقیقه تفت دادید، آن ها را کنار بگذارید. در این مرحله حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.

 

ماست و تخم‌مرغ و روغن را با یکدیگر، هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. ماهیتابه را چرب کنید و خمیر را با دست که حتماً لازم است چرب شده باشد، کف ظرف پهن کنید. دقت کنید که حتماً خمیرتان نازک باشد. پس از آن که خمیر را پهن کردید، درب ماهیتابه را ببندید و بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزید.

 

پس از گذشت ۵ دقیقه، گوشت چرخ کرده، قارچ، آویشن، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا بریزید. مجدداً درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا پنیر پیتزا کاملاً آب شود. پس از ۱۰ دقیقه درب ظرف را بردارید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید. اگر‌ می‌‌خواهید نان پیتزا حالت خشک ‌تر و تردتری، پیدا کند‌ بهتر است کمی‌ حرارت را زیاد کنید. لازم است پس از این که حرارت را زیاد کردید، به طور مرتب مواد را چک کنید تا مبادا ته بگیرد.

 

 

برای دیدن :

طرز تهیه پیتزای تند سبزیجات

طرز تهیه تابه مکزیکی، کلیک کنید.

ایرانـدخت 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه میرزا قاسمی

هادی گراوندی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

تهیه سوپ جو و تره فرنگی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

10 + چهارده =