۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

آشنایی با طرز تهیه خورش بامیه

آشنایی با طرز تهیه خورش بامیه

آشنایی با طرز تهیه خورش بامیه آشنایی با طرز تهیه خورش بامیه طرز پخت خورش بامیه :

مواد لازم در تهیه خورش بامیه برای ۶ تا ۸ نفر :

  • گوشت قرمز (بدون استخوان) ……………………………. نیم کیلو
  • بامیه …………………………………………………………. یک کیلو
  • روغن مایع …………………………………………………… به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ……………………………………………. دو قاشق سوپ خوری
  • پیاز ……………………………………………………………. یک عدد
  • آبلیمو ………………………………………………………… سه قاشق سوپ خوری
  • لیمو عمانی …………………………………………………. به تعداد دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ……………………………… به مقدار لازم

طرز پخت خورش بامیه :

گوشت ها را به اندازه های مناسب، تکه تکه کرده و به خوبی می شوئیم. مقداری روغن مایع، داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم تا به خوبی داغ شود. گوشت ها را درون قابلمه قرار می دهیم. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و یا رنده می کنیم، آن ها را تفت می دهیم، پس از آن مقداری زردچوبه، به پیازها اضافه می کنیم. تا زمانی به تفت دادن ادامه می دهیم که رنگ گوشت ها،  تغییر کند و کمی سرخ شود.

رب گوجه، نمک و فلفل سیاه را نیز به مواد در حال پخت، افزوده و تفت می دهیم. تفت دادن مواد را تا حدی ادامه می دهیم که رب گوجه، کمی سرخ شود. سپس ۵ لیوان آب به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به همراه یکدیگر، بپزند. اگر با این مقدار آب، گوشت ها به اندازه کافی پخته نشد، بهتر است مقداری آب به آن اضافه کنیم. در قابلمه را می بندیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد.

بامیه ها را تمیز کرده و می شوئیم، حتما توجه کنید که فقط ته بامیه ها را جدا کنید، چرا که بامیه ها لیز می شوند و دانه های ریز آن خارج می شود، درنهایت روی ظاهر خورش تأثیر می گذارد. بامیه ها را به صورت جداگانه تفت میدهیم. اگر بیش از حد بامیه ها را سرخ کنیم، بیشتر خواص بی نظیرشان را از دست می دهند. پس از این که گوشت ها به طور کامل پخته شدند، بامیه ها را به خورش اضافه می کنیم.

مرحله پایانی :

حدوداً ۱۵ دقیقه قبل از این که اجاق را خاموش کنید، لیمو عمانی ها یا آبلیمو را به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خورش با حرارت کم، جا بیفتد. اگر آب خورش زیاد بود، کمی صبر کنید تا خورش غلیظ تر شود. سپس آن را به همراه برنج میل کنید.

دقت کنید :

اگر می خواهید از لیمو عمانی در خورش استفاده کنید، لازم است به کمک یک چنگال، چند روزنه در سطح لیموها ایجاد کنید تا طعم آن به خورش افزوده شود.

تزئین خورش بامیه :

 

آشنایی با طرز تهیه خورش بامیه

 

برای تزئین خورش بامیه، می توان از سیب زمینی خلال شده، گوجه فرنگی سرخ شده، و  موارد دیگر استفاده کرد.

برای دیدن :

آشنایی با طرز تهیه آش رشته

آشنایی با طرز تهیه خورش آلبالو

طرز تهیه شور خانگی

اسپاگتی با قارچ

طرز تهیه اسپاگتی انواع سبزی ها، کلیک کنید.

همچنین برای مطالعه سایر مطالب مرتبط با هنر آشپزی، اینجا کلیک کنید.

ایران دخت 

نوشته های مرتبط

‎کوکو کدو سبز یا کچلیک کوکو

هادی گراوندی

طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه

فاطمه میرزایی

طرز تهیه مربای هویج

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

3 × 2 =