ماهی و میگو با سس گوجه ، طرز تهیه ماهی و میگو ، پخت ماهی و میگو با سس ، مواد مورد نیاز برای پخت ماهی
طرز تهیه ماهی و میگو با سس گوجه :
مواد مورد نیاز برای پخت ماهی و میگو با سس گوجه :
- روغن زیتون …………………………… ۳ قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی …………………………. ۶۰۰ گرم
- پوره یا آب گوجه فرنگی ……………. ۴/۳ پیمانه
- فلفل قرمز تند ……………………….. ۱ عدد
- نمک ……………………………………. به میزان لازم
- پودر فلفل قرمز ……………………… به میزان لازم
- میگوی تازه …………………………… ۲۰۰ گرم
- فیله ماهی …………………………… ۴ تا ۶ تکه
- پیاز …………………………………….. ۱ عدد
- سیر …………………………………… ۳ حبه
- آبلیموی ترش و تازه ………………. ۴/۱ پیمانه
- جعفری خرد شده …………………. ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
پیاز و سیر را به صورت خلالی، نازک برش داده و با روغن زیتون تفت دهید، تا حدی که نرم و کمی طلایی شود. گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس آب گوجه فرنگی، فلفل ریز شده، نمک و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و وقتی به جوش آمد ماهی و میگوی شسته شده و آماده را داخل مواد بریزید.
در ظرف را ببندید و بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و پخته شود. سپس آبلیمو ترش و جعفری خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه با در باز، بپزد.
سیب زمینی را به همره پوست، تمیز شسته و به صورت حلقه ای، ضخیم برش داده و آن را به مدت ۸ دقیقه در آب نمک جوشان، بپزید. سپس آبکش کرده و آن را به مدت ۲ دقیقه با کره تفت دهید.
تزئین و مخلفات :
در ظرفی مناسب، ابتدا سس گوجه فرنگی را بریزید. سپس ماهی و میگو را روی آن قرار دهید.
بهتر است برای تزئین، اطراف ماهی و میگوها را با :
- حلقه های لیمو ترش
- سیب زمینی پخته شده
- زیتون سیاه
- هویج پخته شده
- سیب زمینی خلالی سرخ شده
- سبزی های تازه
- و …
تزئین کنید. همچنین می توانید به همراه پلو میل کنید.
برای دیدن :
آشنایی با طرز تهیه ماهی پلو، کلیک کنید.