۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه آش بلغور و بادمجان

طرز تهیه آش بلغور و بادمجان ٬ طرز پخت آش بلغور و بادمجان ٬ درست کردن آش بلغور و بادمجان ٬ پختن آش بلغور و بادمجان ٬

طرز تهیه آش بلغور و بادمجان ٬ طرز پخت آش بلغور و بادمجان ٬ درست کردن آش بلغور و بادمجان ٬ پختن آش بلغور و بادمجان ٬ طرز تهیه آش بلغور و بادمجان ٬ طرز پخت آش بلغور و بادمجان ٬ درست کردن آش بلغور و بادمجان ٬ پختن آش بلغور و بادمجان ٬

 

موادلازم برای تهیه آش بلغور و بادمجان:
  • بادمجان: چهارصدگرم
  • بلغور گندم: یک لیوان
  • نخود و لوبیا چیتی: یک لیوان
  • پیازداغ: دو قاشق سوپ خوری
  • سیر: چندحبه رنده شده
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
  • کشک: متناسب باذائقه
  • آب قلم یا گوشت
  • پیاز و نعنا داغ برای تزیین

هنر آشپزی

روش پخت آش بلغور و بادمجان:

آب حبوباتی رو که از قبل خیس کردید، دور ریخته و بلغور و حبوبات رو بپزید، مواظب باشید مواد ته نگیره، آب گوشت و یا قلم رو هم اضافه کنید (اگه مقداری گوشت ریش شده هم بریزید که عالیه، البته نه خیلی زیاد) ، سیر و پیازداغ و ادویه رو اضافه نمایید، حدوداً سه ساعت طول میکشه البته بدون دیگ زودپز، سپس بادمجان های پوست گرفته را به صورت نگینی خرد کرده و کمی تفت داده و به مواد پخته شده اضافه نمایید (چنانچه تمایل داشته باشیدکه غذای سالمتری داشته باشید، بدون تفت دادن بادمجان ها رواضافه کنید).

نیم ساعت بعد کشک رو اضافه نموده و اجازه دهیدتا بیست دقیقه بجوشد، در این مرحله میزان نمک را تنظیم نمایید، همانطور که تو قبلاً گفتیم و اشاره کردیم چون کشک های بازاری ترشی لازم رو ندارن و هر چه به غذا اضافه میشه واقعا ترشی دلخواه رو ایجاد نمی کنه (میتونید دوغ ترش بجای کشک استفاده کنید)، میتونید با اضافه کردن مقداری آب نارنج یا آبغوره غذا رو به مزه دلخواهتون برسونید. روی آش رو هم با پیازو نعنا داغ تزیین کنید. این غذا رو تهیه کنید و لذت ببرید.

مجله تخصصی زیبایی و سلامت

برای دیدن:

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

نوشته های مرتبط

طرز تهیه مربای انجیر

فاطمه میرزایی

طرز تهیه شله زرد

هادی گراوندی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

شانزده + 3 =