۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه شیرینی مشهدی به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مشهدی به روش آلمانی ، درست کردن شیرینی مشهدی ، درست کردن شیرینی آلمانی ، آموزش آشپزی ، پخت شیرینی مشهدی ، ایران دخت ،

طرز تهیه شیرینی مشهدی به روش آلمانی ، درست کردن شیرینی مشهدی ، درست کردن شیرینی آلمانی ، آموزش آشپزی ، پخت شیرینی مشهدی ، ایران دخت ، طرز تهیه شیرینی مشهدی به روش آلمانی ، درست کردن شیرینی مشهدی ، درست کردن شیرینی آلمانی ، آموزش آشپزی ، پخت شیرینی مشهدی ، ایران دخت ، 

 

طرز تهیه شیرینی مشهدی به روش آلمانی:

مواد لازم:

 

  • روغن صاف قنادی : ۱۵۰ گرم
  • پودر قند : ۵۰ گرم
  • آرد سفید قنادی : ۲۷۵ گرم
  • نشاسته ذرت : ۱۵ گرم
  • وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
  • شیر : ۳۰ گرم
  • عسل : ۳۰ گرم
  • هر نوع بریلو یا مارمالادی که دوست دارید برای وسط شیرینی به اندازه لازم
  • شکلات بدون مغز برای تزئین در صورت تمایل

@macooook

طرز پخت شیرینی مشهدی به روش آلمانی:

ابتدا روغن و پودر قند رو حسابی با همزن برقی بزنید تا پوک و سبک بشه بعد عسل که کمی گرم شده، نصف یک تخم مرغ، شیر و وانیل رو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم، آرد و نشاسته رو که سه بار قبلا الک کردیم رو با لیسک کم کم در سه مرحله به موادمون اضافه می کنیم وقتی مخلوط شد مواد رو داخل کیسه فریزر گذاشته و به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال قرار میدیم (اگر بیشتر هم بمونه تا یک روز مشکلی نیست).

بعد از استراحت خمیر رو از یخچال بیرون میاریم و اجازه میدیم کمی از حالت سفتی خارج بشه (نباید زیاد بمونه که خیلی نرم و شل بشه) سپس خمیر رو بین دو لایه نایلون قرار میدیم و با وردنه به قطر دو میلیمتر باز می کنیم و قالب میزنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم و در فری که از نیم ساعت قبل با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۱۲تا ۱۵ دقیقه قرار میدیم تا بپزن بعد از پخت از فر خارج می کنیم و اجازه میدیم کاملا سرد بشن من یک قاشق چای خوری سر خالی پودر ژلاتین رو داخل یک فنجون آب مربای توت فرنگی ریختم و گذاشتم روی بخار آب جوش تا ژلاتین کاملا حل بشه بعد از اینکه سرد شد برای لای مرباها استفاده کردم.

روی بعضی از شیرینی ها رو هم اول کمی با برس عسل مالیدم و داخل پودر نارگیل و یا پودر پسته زدم بعد روی قسمت زیری شیرینی که مارمالاد مالیده بودم چسبوندم، بعض هاشونم با شکلات آب شده تزئین کردم، این شیرینی ماندگاری زیادی داره از الان می تونید بپزید و در ظرف دربسته در جای خنک قرار بدید و هر وقت خواستید استفاده کنید مارمالاد بهش بزنید شیرینی های خشک رو همیشه ۲۴ ساعت بعد از پخت میل کنید تا مزه واقعیشون رو حس کنید این شیرینی بسیار راحت تهیه میشه و بسیار عالی و خوشمزست اصلا بافتش خشک و بیسکیوییتی نیست.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

نوشته های مرتبط

طرز تهیه کیک هویج و گردو

هادی گراوندی

تهیه انواع کمپوت با عسل

هادی گراوندی

طرز تهیه شربت لیموناد

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

سه × 4 =