۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

طرز تهیه کیک سیب و دارچین ٬ مواد لازم کیک سیب و دارچین ٬ درست کردن کیک سیب و دارچین ٬ طرز پخت کیک سیب و دارچین ٬ آموزش آشپزی٬  مواد لازم کیک سیب و دارچین ، درست کردن کیک سیب و دارچین ، طرز پخت کیک سیب و دارچین ، آموزش آشپزی ، 

طرز تهیه کیک سیب و دارچین ٬ مواد لازم کیک سیب و دارچین ٬ درست کردن کیک سیب و دارچین ٬ طرز پخت کیک سیب و دارچین ٬ آموزش آشپزی٬  مواد لازم کیک سیب و دارچین ، درست کردن کیک سیب و دارچین ، طرز پخت کیک سیب و دارچین ، آموزش آشپزی ، آموزش آشپزی

 

طرز تهیه کیک سیب و دارچین:

مواد لازم کیک سیب و دارچین:

  • ۲ لیوان آرد
  • ۱ لیوان شکر
  • ۱ لیوان شیر
  • ۳/۴ لیوان روغن مایع
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق مربا خوری بگینگ پودر
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • ۲ عدد سیب درشت
  • دارچین و پودر قند به میزان دلخواه
  • ۲ قاشق غذاخوری گلاب

@macooook

طرز پخت کیک سیب و دارچین:

ابتدا تخم مرغ ها و وانیل رو پنج دقیقه با همزن می زنیم سپس در چند مرحله شکر رو اضافه می کنیم و انقدر میزنیم نا سفید و کشدار شود، بعد شیروگلاب و روغن رو اضافه می کنیم و بیست ثانیه با درجه کم همزن میزنیم تا مواد مخلوط بشن و در انتها آرد و بکینگ پودر رو که با هم ۳مرتبه الک کردیم در چند مرحله اضافه می کنیم و با همزن دستی یا لیسک آروم هم میزنیم تا مخلوط شه، نیمی از مواد رو در قالبی که از قبل چرب کردیم و آرد پاشی کردیم ،می ریزیم و سیب ها را که پوست کندیم و قاچ های خیلی نازک کردیم رو روی سطح مایه کیک می چینیم سپس به میزان مورد علاقمون دارچین روی سیب ها می پاشیم، سپس بقیه مواد کیک رو می ریزیم و در فری که با ۱۷۰ درجه از قبل گرم کردیم در طبقه ی وسط به مدت حدودا ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار میدهیم .

در فاصله ای که کیکمون می پزه یکی دیگه از سیب هامون رو قاچ های نازک می کنیم و با یک قاشق شکر و یک قاشق کره و کمی دارچین اجازه میدیم کمی نرم و کاراملی بشن، بعد از ۳۵ دقیقه با یک سیخ چوبی کیکمون رو تست می کنیم اگر پخته بود از فر خارج می کنیم و اجازه میدیم کمی سرد شه و با احتیاط از قالب خارج می کنیم وقتی سرد شد سیب های کاراملی شده رو روش می چینیم این کیک واقعا مزه بهشت میده حتما بپزید و لذت ببرید.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

 

 

 

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه

فاطمه میرزایی

طرز تهیه رولت سوئیسی

هادی گراوندی

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

17 − یک =