طرز تهیه کیک سیب و دارچین ٬ مواد لازم کیک سیب و دارچین ٬ درست کردن کیک سیب و دارچین ٬ طرز پخت کیک سیب و دارچین ٬ آموزش آشپزی٬ مواد لازم کیک سیب و دارچین ، درست کردن کیک سیب و دارچین ، طرز پخت کیک سیب و دارچین ، آموزش آشپزی ، آموزش آشپزی
طرز تهیه کیک سیب و دارچین:
مواد لازم کیک سیب و دارچین:
- ۲ لیوان آرد
- ۱ لیوان شکر
- ۱ لیوان شیر
- ۳/۴ لیوان روغن مایع
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۲ قاشق مربا خوری بگینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- ۲ عدد سیب درشت
- دارچین و پودر قند به میزان دلخواه
- ۲ قاشق غذاخوری گلاب
طرز پخت کیک سیب و دارچین:
ابتدا تخم مرغ ها و وانیل رو پنج دقیقه با همزن می زنیم سپس در چند مرحله شکر رو اضافه می کنیم و انقدر میزنیم نا سفید و کشدار شود، بعد شیروگلاب و روغن رو اضافه می کنیم و بیست ثانیه با درجه کم همزن میزنیم تا مواد مخلوط بشن و در انتها آرد و بکینگ پودر رو که با هم ۳مرتبه الک کردیم در چند مرحله اضافه می کنیم و با همزن دستی یا لیسک آروم هم میزنیم تا مخلوط شه، نیمی از مواد رو در قالبی که از قبل چرب کردیم و آرد پاشی کردیم ،می ریزیم و سیب ها را که پوست کندیم و قاچ های خیلی نازک کردیم رو روی سطح مایه کیک می چینیم سپس به میزان مورد علاقمون دارچین روی سیب ها می پاشیم، سپس بقیه مواد کیک رو می ریزیم و در فری که با ۱۷۰ درجه از قبل گرم کردیم در طبقه ی وسط به مدت حدودا ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار میدهیم .
در فاصله ای که کیکمون می پزه یکی دیگه از سیب هامون رو قاچ های نازک می کنیم و با یک قاشق شکر و یک قاشق کره و کمی دارچین اجازه میدیم کمی نرم و کاراملی بشن، بعد از ۳۵ دقیقه با یک سیخ چوبی کیکمون رو تست می کنیم اگر پخته بود از فر خارج می کنیم و اجازه میدیم کمی سرد شه و با احتیاط از قالب خارج می کنیم وقتی سرد شد سیب های کاراملی شده رو روش می چینیم این کیک واقعا مزه بهشت میده حتما بپزید و لذت ببرید.
برای دیدن :
- طرز تهیه شربت زعفران
- طرز تهیه شربت سکنجبین
- تهیه انواع شربت با عسل
- طرز تهیه مربای هویج
- طرز تهیه مربای سیب
- طرز تهیه سوپ شیر
- طرز تهیه مربای انجیر
- طرز تهیه تیرامیسو بیسکوییت
- تهیه انواع کمپوت با عسل
- تهیه کیک و شیرنی با عسل
- تهیۀ انواع حلوا با عسل، کلیک کنید.
منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)