آشنایی با طرز تهیه آش رشته آشنایی با طرز تهیه آش رشته تزئین آش رشـته :
مواد لازم برای تهیه آش رشته :
- رشته آشی مورد نیاز …………………………………………… ۱ کیلو گرم
- سبزی آش مورد نیاز …………………………………………….. ۲۰۰ گرم
- نخود مورد نیاز ……………………………………………………. ۱۰۰ گرم
- لوبیا قرمز مورد نیاز ……………………………………………… ۱۰۰ گرم
- عدس مورد نیاز …………………………………………………… ۱۰۰ گرم
- لوبیا چیتی مورد نیاز …………………………………………….. ۱۰۰ گرم
- پیاز سرخ شده مورد نیاز ………………………………………. ۴ قاشق غذا خوری رشته
- نعنا داغ مورد نیاز ……………………………………………….. ۳ قاشق غذا خوری
- سیر داغ مورد نیاز ………………………………………………. ۱ قاشق غذا خوری
- نمک، زردچوبه و فلفل مورد نیاز ……………………………. به مقدار لازم
طرز تهیه آش رشته :
بهتر است حبوبات را یک روز در آب بخیسانید تا نفخ آن ها گرفته شود و سریع تر پخته شوند.
ابتدا حبوبات را با مقداری آب، روی شعله بگذارید تا بپزد. سبزی های آشی (تره، اسفناج، گشنیز، شوید و جعفری) را خرد کنید و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید، سپس اجازه دهید کمی سرخ شود. پس از آن که سبزی ها خوب پخته شد، پیاز داغ را اضافه کنید و به حبوبات بیفزائید. در مرحله پایانی، رشته های آشی را نیز به مواد اضافه کنید و بگذارید تا به همراه مواد بپزد و خوب نرم شود.
تزئین آش رشـته :
برای تزئین آش رشته، می توانید روی آش را با نعنا داغ، کشک، سیر داغ و مقداری پیاز داغ تزئین کنید.
برای دیدن :
- رولت گوشت چرخ کرده
- طرز تهیه اسپاگتی با گوشت
- طرز تهیه ماهی انگشتی
- طرز تهیه کوفته سرگنجشکی
- طرز تهیه شور خانگی
- اسپاگتی با قارچ
- طرز تهیه لازانیا با گوشت
- آشنایی با طرز تهیه خورشت آلبالو
- طرز تهیه اسنک سمبوسه
- تهیه سوپ جو و تره فرنگی
- طرز تهیه همبرگر کبابی با پنیر
- تهیه املت با سیب زمینی و سبزیجات رشته
- تهیه اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل
- طرز تهیۀ اسپاگتی با سس بلونگ
- طرز تهیه اسپاگتی انواع سبزی ها کلیک کنید.
همچنین برای مطالعه سایر مطالب مرتبط با هنر آشپزی، اینجا کلیک کنید.