طرز تهیه خورش کرفس ،
طرز تهیه خورش کرفس : ایراندخت
مواد لازم برای تهیه خورش کرفس:
- کرفس خرد شده …………………………………………….. نیم کیلو
- سبزی خورش (نعنا یک سوم، و جعفری دو سوم) ….. ۲۵۰ گرم
- گوشت چرخ کرده یا کوفته قلقلی ……………………….. ۲ پیمانه
- غوره …………………………………………………………….. ۱ پیمانه
- پیاز سرخ شده ………………………………………………… ۲ قاشق سوپ خوری
- نمک ……………………………………………………………… به میزان لازم
- زردچوبه ………………………………………………………… به میزان لازم
- ادویه …………………………………………………………….. به میزان لازم
- آب ………………………………………………………………… مقداری
طرز پخت خورش کرفس : ایراندخت
طرز پخت خورش کرفس، کرفس های تازه را با برگ های آن، ریز خرد کرده و در روغن تفت می دهیم و سرخ می کنیم. کوفته قلقلی را آماده و سرخ می کنیم و در آرام پز کوفته قلقلی ها، پیاز سرخ شده، نعنا و جعفری خرد و سرخ شده، همراه کرفس های خرد شده را با نمک و زردچوبه می ریزیم که در حرارت بالا به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه پخته شود. ایراندخت
در حرارت متوسط، ۱/۵ تا ۲ ساعت طول می کشد.
باید در هنگام پخت آن را بررسی کرد تا کوفته ها وا نرود. در ۱۰ دقیقه آخر، غوره ها را اضافه کرده و به اندازه کافی به آن آب می افزاییم.
در صورت کم چاشنی بودن، می توان آبلیمو یا آبغوره را اضافه کرده و میل کنید. ایراندخت
نکته :
می توان به جای نعنا و جعفری، از سبزی قورمه سبزی برای پخت استفاده کنید.
می توان از گوشت قرمز استخوان دار یا تکه ای، و یا حتی از گوشت مرغ هم استفاده کنید.
برای دیدن : ایراندخت
آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی
طرز پخت خوراک میرزا قاسمی ایراندخت
آشنایی با طرز تهیه خورشت آلبالو
طرز تهیه کوفته سرگنجشکی، کلیک کنید.
ایراندخت